Merveninmiskokulusu Merve1806 Ümran hanımdan memnunmusun canım bende Karataşa gidiyorum ama Doğum 4000 lira 4 aylığız düşünüyorum hala hastanemi değiştirsem mi acaba diye
Merve1806 Merveninmiskokulusu ben daha ilk defa gittim ama gayet güzeldi muayenesi falan bayağı uzun sürüyor güzel ilgileniyor
Eymensmom35 edanur2426 canım gecen hastanenin doktoruyla anlasayım dedim 37nin içindeydm almadı 32.haftadan sonra almadıgını takibini yapmadığım için risk arz ettiğini söyledi tabi aslında mantıklı hastalık kilo ıvır zıvır herşeyi takip ediyor olması önemli
Oykutoskuzey Demus Hatice burcu cinara gidiyordum geçici görevlendirmeye gidiyor bakalım degistircem Dr cnm sen hanginr gidiyorsun
Metemelek Esrakocak hangi doktora gidiyorsunuz? Ben daha konuşmadım ama doğumun 4000 olduğunu biliyorum icinde neler var bu ücretin?
Sultanbolek zeynepcelikss fatih Tuncel. Doktorum iyi yani memnunum orta sınıf Bi hastane kuvezi yok mesela ama doktorum ilgili
Tugce_35 Bende Ahmet seçkin önoğlu özel muayenehane sine gidiyorum kendisi aynı zamanda Özel Çınarlı Hastanesi'nin ortağı doğumum da orda olacak nasip olursa☺️
Demus Oykutoskuzey bende ilk muhammet cevata gidiyodum o gitti şimdi mehmet boraya gidiyorum oda mükemmel valla hep çok ilgili detayci
Merveninmiskokulusu Atyechan Evet canım şuan 3.500 Nisanda gelin belli olur dediler Mart’ta zam geliyor çünkü yani 6 ayda bir zam yapılıyormuş tahminen 500 lira olur zam
Merve1806 Eymensmom35 anlamadım canım fotoğrafçı hariç mi 3000 diyorsun yani hastaneden fotoğrafçımız var falan denmedi bize sadece kapı süsleme var içinde dendi
Eymensmom35 Merve1806 yani ben sadece hastaneye doğuma gidicem canım doktorum ordan değil belki onunla alakalıdır bide fotografcı ayrı ücret paket paket
Glcnozgr123 Eymensmom35 ben geçen ay konuştum öyle söylendi hatta tanidigimizda öle doğum yaptı ondan da alındı ekstra sormanız gerek direk söylemiyorlar.
Silem @Merve1806 ben torbalıda bir fotoğrafçıya yaptırdım daha dün yaptık hatta..albüm seçicem ona göre fiyat verecekler tam net belli değil yani..istersek hastanede ve doğum sonrası eve gelip çekim de yapacaklar..hepsini toplu bir albüm yapacak☺️
Merve1806 Silem bende yaptırmayı düşünüyorum ama fiyat hakkında bir bileğim yok bende Bornova da yaşıyorum