Eymensmom35 edanur2426 çok geç kalmıssınız takıbını yapmadıgı hastayı doktorlar çok kabul etmiyor 32den sonra
Merve1806 Eymensmom35 doğum 1750 değil 3000 dediler bize normal de olsa seZeryan da olsa Ümran hanıma gidiyorum bende
Eymensmom35 Merve1806 yok öyle bişey daha geçen salı gittim geçen hafta iki arkadaşmda doğumunu orda yaptı fotograf paketleri haricinde doğum ücreti bu .
Merveninmiskokulusu Merve1806 Ümran hanımdan memnunmusun canım bende Karataşa gidiyorum ama Doğum 4000 lira 4 aylığız düşünüyorum hala hastanemi değiştirsem mi acaba diye
Merve1806 Su Hospital Ümran hanıma gidiyorum 81 lira muayene ücreti 3000 dediler doğuma epidural isterseniz 300 lira da ek o var
Annecee Haticeozgun ben çok zorlandım emzirmekte benimle baya bi ilgilendiler aslında özellikle yıldız ebe vardı o hepsi de çok iyidi siz ne zaman doğum yaptınız karatasta
Merve1806 Eymensmom35 anlamadım canım fotoğrafçı hariç mi 3000 diyorsun yani hastaneden fotoğrafçımız var falan denmedi bize sadece kapı süsleme var içinde dendi
Yldzeyll edanur2426 doğum 2800 işitme testi de isterseniz 3000 tl foto çekimi içinde yok süsleme yok canım
Buko35 Degisken Yldzeyll bize 2800 işitme testi ve aşılar ilk muayene dahil denildi Canım bir yanlışlık olmasın ? Ne zaman sordun
Busimss edanur2426 benim doktorum Çınarlı hastanesinin ortagı ben onun özel kliniğine gidiyorum hastanedeki doktoralar gitmiyorum. O yüzden fiyatı ve icerikleri kendisi belirleyecek bana. Şuan bilemiyorum konuşmadık daha erken diye.
Eymensmom35 edanur2426 canım gecen hastanenin doktoruyla anlasayım dedim 37nin içindeydm almadı 32.haftadan sonra almadıgını takibini yapmadığım için risk arz ettiğini söyledi tabi aslında mantıklı hastalık kilo ıvır zıvır herşeyi takip ediyor olması önemli
Seymaaam Demus doktorun kim canım benimde kuzenim oraya gidiyom bide doğum için oraya kayıt yaptırmak falan gerekiyor mu acaba ben hiç oraya gitmedim
cerrah61 Minnakm doğum ücreti sezaryen ve normal ikisi de 3000₺ epiduralli olursa 3300₺ 😌 Ümran Özer benim doktorum👍🏻 muayene ücreti de 81.5₺