Meltemtuncoz deniznisa Sleppy ablam yeğenime kullanmıstı doğum yapınca cok fena pişik olmuştu banada önermiyor hiç molfıx alıcam🙄
Ruviiseem deniznisa bende molfix aldım inşAllah cildine iyi gelir 😒 bebekten bebeğe değişiyor hep arkadaşıma prima da slepy de alerji yaptı
Bahadrprvn Meltemtuncoz her cockta bir değildir canım ben oğluma dogdugndan itibaren sleppy kullanıyorum ve çok memnunum.
Zemree28 Gebeliğim ilkinde çoğu bezi kullandım prima evi baby ara ara slepy ama en iyisi bence molfix di molfixlede bezden kestim şuan direk molfix aldım
firdevsates4216 Ben molfix aldım 240 tane çok iyi dedikleri için almıştım ama 1 paket bile bitiremedim pişik yaptı. Benim bebeğimin vücuduyla alakalı olan bişey pişik ne sızdırma ne toplanma hiç bişey görmedim.
Kivilcimsnm deniznisa sleepy kullanıyorum pişik yaşamadık ama ama sızdırma oluyor maalesef ve kalıpları küçük bebeğim 5kilo şu an 2numara küçük geliyor
Hayalanne deniznisa sleepy aldım 350tane 150tl ye trendyoldan indirimli 😊 inşallah iyi gelir son zamanlarda cok öneriliyor revaçta yani.kullanan bir arkadasımda begeniyor
Tnskmn deniznisa molfix i annem zamanında kardeşime kullaniyodu cevremde de kullanan çok ondan molfix aldım trendyoldan bakalım 3 ay sonra deneyip göreceğiz 😊
Ebrs deniznisa 9 aydir sleepy kullaniyorum, cok memnunum. Hem uygun fiyatli hemde kaliteli bence. Pisik falan olmadik hic, cookk aşırı kaka yapmadığı dogrultuda tasirmadida
nurturkdal deniznisa ikisini de kullandim kesinlikle molfix ogluma dogumundan beridir kullaniyorum nasip olursa diger ogluma da kullanicam sleepy bacaklarinda kare gibi duruyo ama molfix tam ucgen rahat bi durusu var o yuzden
Emf deniznisa ben 5 numaraya kadar molfix kullandım memnundum ama 5 numara sonrası çok sızdırmaya başladı sleepy külot beze geçtim çok memnunum ikinci gebeliğim şimdi sleepy aldım