Aslima hilal_yener meselâ şuan karnım ağrıyo bebek hareketlerini içeri doğru hissediyorum dışa doğru değilde. Kafayı taktım moralim alt üst
Aslima asmitaskiran bende 24 haftaligim benimde göbeğim var ama herkes büyük haftasına göre falan diyor canımı sıkıyorlar. Bide 11 kilo almışım zaten. Ama ben kilolu hissetmiyorum kendimi
asmitaskiran Aslima benim göbeğim 22 den sonra çıktı o zamana kadar hiç yoktu birden büyüdü iki haftadır kocaman olduk ☺️
Hayalanne asmitaskiran aynı bende oturduğum yerde nefes nefese kalma söz konusu,bir anda ateş basıyor falan ama bu durum normalmiş doktorum öyle dedi . Bende 30.haftanın içindeyim 😊aa bide sende kramp giriyormu ı da vardı magnezyum verdi
asmitaskiran Hayalanne ay hem de nasıl bir gecede 5-6 kere kramp girdiği oldu. Magnezyum kullanmaya başladım iyi bu aralar 🙈
Hayalanne Aslima bir iki haftaya dısa dönük olmaya baslar bendede bi ara öyle oldu simdi yorgan ustunden bile belli oluyor 😊
Hayalanne Aslima Şu an 30 haftanın içindeyim sanırım 27 -28.haftada hareket etmiyordu aslında ediyordu ama dışardan belli olmuyordu dedim neden belli olmuyor falan bu ıkı haftadır ediyor acayip ♥️
Karacasmyrna asmitaskiran kilomuz ve haftamız aynı 2 saat önce dışarı çıkıp yürüyüş yapayım dedim bahsettiğin gibi çok zorlandım halbuki dün maşallahım vardı kafam karıştı 🤔
SedaSevval10 hilal_yener bende 1 ay olmuştu mutfak dolaplarını sileli içime dert olmuştu ha gayret diyip r başladım sadece 3 saat mutfak dolapları iç dış silebildim kaplumbağa gibiyim 🤦🏼♀️ kapılar yarına kaldı ama kaçarı yok onlarıda silcem yarın
SedaSevval10 hilal_yener 3 günde bir dolapları boşaltıp temizliyor musun yani ? walla o kadar gücüm yok kızımda var ilgilenmem gereken. zaten ev işi hiç bitmiyor
Marryy _aysenur bende 67 hamile kaldım şuan 19-20 haftadayım nasıl başardın o haftaya kadar kilo almamayı 😬
_aysenur Marryy Özel bi şey yapmadım valla ilk zamanlar biraz kilo verdim 3 kilo kadar onu geri aldım onun dışında dengeli beslenmeye çalışıyorum az az ve sık sık bide tatlı tuzluya dikkat ediyorum elimden geldiği kadar o kadar 🙈
hilal_yener SedaSevval10 yok dolapları boşaltmama gerek yok altına ben kaydırmaz koydugum için dolap kapaklarını sürekli siliyorum
Kardelenyigit Haftamda 11-12 kilo almıştım 🙄şuan 28+4üm ve aşırı tıkanmaya başladım bugün doktora giderken yürüyelim dedik annemle ve abartmıyorum 100 adım sonunda tıkandım ve tansiyonum düştü bayılma tehlikesi atlattım 10-15 dk oturduğum yerden kalkamadım şimdiden böyleysem ilerisini düşünemiyorum 😏😏😏😔
Aslima asmitaskiran ozaman benimde normaldir yani millet çok biliyo işte konuşan konuşana. Kimiside anca zaten falan diyo