Ftma_izmr AyseYldz gönül ister kendi sancımızla doğum yapalım ama son çare inş suni olsun demek o ağrıyla ıkınma küvveti oluyor ay inş su gibi gelir bebişler
AyseYldz Canannncan hic sevkiniz kirilmasin eger bebisinde sizinde sezeryenlik bir durumu olmazsa kendinize guvenip normal tercih edin zor ama ustesinden geliniyor
AyseYldz Usluglhn bebegin yuzu yanlis yonde dediler kanala girmemis demekki egzersizlrrle ikinmalarla el kontrolleriyle indi ebemin ve doktorumu dinledim surekli. Karina bastirma olmadi
Bernaszn AyseYldz analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah canım bebeğin kanalda değilmiydi canım suni sancıyla kanala girdimi ben de o durumdayım da yardımcı olabilir misin bu konu hakkında nasıl gelişti neler yaptın
AyseYldz Bernaszn plates topunda ziplama ve squat yaptim ama baktilar inmiyor pozisyonu engelliyordu inmesini sizin pozisyonunde skntisi yoksa iner. Sonra kafasi donsun diye secde pozisyonunda ileri geri. Sonra yatakta bacaklarimin birini catalin ayakligini koydurup ikindirdilar
Perihanmurat53 AyseYldz insalllah kolay gecer 🤲 her gun doğumu düşünüyorum daha 4 ay var ama psikolajik olarak kendimi hazirlamaya calisiyorum o ortama😣
AyseYldz Perihanmurat53 korkmayin inanin Allah yardim ediyor bol dua edin dua ettirin. Evet zor ama Allah o fitrati vermis ne olursa olsun doguruyorsunuz ve dogurduktan sonra kus gibi hafifliyorsunuz hic sanci ve aci cekmemis gibi oluyorsunuz
Bernaszn AyseYldz doğum pozisyonu almış kafası aşağıda kanala girmemiş ama dedi ama bakalım ne olacak sonunda
Perihanmurat53 AyseYldz insallahh ya cok saolun❤🤲 allahim herkesi bir sanciyla kurtarsin insallahh🤲🤲🤲
Giizmnr Canannncan aynısını dün ben yaşadım çatı da bağırdım ilk defa yaşadım doktor yapamıcaksan beni de kendini de yorma dedi zihinde hazırlaman lazım kendini normal doğurcam demeyle olmuyo dedi aşırı korktum doğum da böyle napcam bilmiyorum
matrushka Canım tatlı diyenler güzel güzel doğuruyor, acı eşiğim yüksektir diyenler böyle acı görmedim diyor 😁😁 işin kötüsü benim de acı eşiğim yüksektir 😁
Sema55 Kızlar birşey sorucam ben 3 gün sonra çatı muanesi olucam acaba Nasıl bakıyor doktor nasıl yapıyor
Giizmnr Sema55 ben gen gün ilk defa yaşadım biraz canım acıdı ama sebebi kendim olduğu içinmiş stres yapmadan ve kasmadan durmak gerekiyomuş yaptıktan sonra hiç bişey olmamış gibi oluyo sadece gerilme Allah kolaylık versin