Beyzaharun Mel0101 6 ay korunduk kürtajdan sonra , folik asit ve coraspin başlayıp korunmayı bıraktığım ay kaldım cnm suan 26. Haftamdayım çok şükür
Semam Mel0101 Bende 8 nisanda 13 haftalık gebeligimde kürtaj oldum. 3 ay korun dedi doktorum 3 ay sonra bıraktım korunmayı toplamda kürtaj sonrası 6 ay ustune tekrar hamile kaldim. Şuan 22+5 haftaligiz cok şükür Rabbime ama 13. Haftayı atlatana kadar hep stres halindeydim ayni şey olurmu tekrar diye ama cok şükür olmadi 🙏 Rabbim tez zamanda kucağını doldursun insAllah 🙏
ikicocukannesi_ Mel0101 ben geçen sene subat 19da kürtaj oldum doktorum kanaman bitince kendınıde ıyı hıssedersen denemeye baslayabılırsın demıstı bende oyle yaptım 1hafta sonra basladık 1 ay sonra hic adet görmedim hamıle olduğumu ogrendım
Melisaaat Mel0101 bende ilk bebeğimi benzer şekilde kaybettim kalbi durdu kürtajla alındı ekim ayı başında 20 gün kanamam devam etti kürtajdan 40 gün sonra falandı adet oldum korunmadım aralık gibi hamile kalmışım şuan 15. Haftadayız bende çok üzülmüştüm doktor altı ay önerdi ama ben kendimi hazır hissettim allahta nasip etti içinizi ferah tutun ☺️
Gltn35 Öncelikle geçmiş olsun canım bende gecen ekim ayında sağlıksız gebelikten dolayı kürtaj olmak durumunda kaldım doktorum kürtajdan 40 gün sonra denememizi tavsiye etti ve bende 2 adet dönemi sonrası hamile kaldım şuan 13 haftalık hamileyim.
Mel0101 Gltn35 maşallah canım rabbım yavruna sağlıkla kavusmayı nasip etsn ne güzel ya bunları duyunca morelim yerıne geliyor 🙏
ZehraKT Nurhaan bende dün kontrole gittiğimde 10 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Pazartrsi kürtaj olcam 😕
Hayriyetetik Mel0101 bende kürtaj oldum 1 sene oldu kürtaj olalı doktorum 6 ay korunucaksin dedi kesinlikle çocuk olmiyvak dedi bide korunduk 3 ay korunmadim sonradan oldu çok şükür
Selmaercan Tuqceee33 bende 6 şubatta kürtaj oldum 9+3 diye gittim,meğer 7+3 te kalbi durmuş😭 doktorun o söylemesi hiç aklımdan gitmiyor kalp atışı yok dedi. Ben yıkıldım. Şuan adet dönemindeyim 1 ay sonra korunmayı bırakıcam inşallah nasip olur bizlere de🌸
ikicocukannesi_ leyer yok cok sukur oğlumu sag saglım kucağıma aldım sadece strese baglı suyum azaldı 34. haftada dogum yaptım
leyer Nurhaan korkma canım 2 Mart’ta oldum kürtaj hiç hissetmiyorsun bile ama Allah düşmanımın başına vermesin o durumu.