UrasEgeninannesi Mel0101 Temmuz 12 de kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı durmuştu 8 haftalıkken. Ocak 6 da hamile olduğumu öğrendim. Tam da artık niye olmuyor diye üzülürken Rabbim verdi mucizesini. 14+2 yiz çok şükür şuan. Stres yapma hiç. Ummadığın anda açılıyor tüm kapılar. Rabbim kimseyi aratmasın evlatla sınamasın 🤲🏻🧿
UrasEgeninannesi Mel0101 amin inşallah Allah hepimize bağışlasın evlatlarımızı. Hemde geç döllenme oldu benimki. Adetime 3 gün hala evde erken gebelik teşti yaptım negatif çıktı o kadar çok ağladım üzüldüm ki meğer hormonlardanmış 🤦🏻♀️ Adet olamıyorum diye doktora gittim ondan 1 hafta sonra kanda bakalım ne olur olmaz dedi doktor hiç ümidim yoktu. Ve sonra hamile olduğumu öğrendim. İnşallah Rabbim aratmasın sanada. Kayıp vermek çok zor seni o kadar çok anlıyorum ki
Zahidebadilli Kürtaj olduktan sonra 2ay korunmuştuk korunmadan 6ay sonra hamıle kaldım suan 35haftalık hamıleyım
Sydylmz Mel0101 geçen sene 30 mayısta boş gebelikten dolayı canlı canlı kürtaj oldum 5 au sonra hamile kaldım smdi 24 haftalıgm
Sydylmz ozgei hiç korunmadm canım ama cpk strese girmiştim ya hamile kalmazsam diye çok şükür Bi sorun yokmuş 5 ay sonra kaldım Dr a sormadım hiç korunmam gerekir mi diye cnkü çok istiyorduk eşimle
Bsrlmnemr Mel0101 Eylül ayında kürtaj oldum 2 ay korundum korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım şimdi 13 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Mel0101 Bsrlmnemr amin canım ne mutlu adınıza cok sevindim sağlıkla gelsin yavrunuz peki bu süreçte her hangi bir test yaptrdnzmı iğne vs kullanıyormusnuz
Ozgebarut Doktorum bana da ilk adetimi gördükten sonra korunmayı bırakabileceğimi söyledi. Ancak ben yine aynı şeyi yaşama korkusuna bırakmadım. Şubatta kürtaj olmuştum, 7 temmuz son adetim şuan 36 haftalık gebeyim çok şükür her şeyim güzel gidiyor.
Nurhaan Buğün Bende gittim kontrole 6+6 günlüğüm bugün kalp atışının durduğunu öğrendim pazartesiden sonra kürtaj olucam 😔😔 çok korkuyorum
Mel0101 Nurhaan korkma canım herkesin başına gelen bir durum rabbim bir daha yaşatmasın cok üzüldüm senin için..
ZehraKT Nurhaan bende dün kontrole gittiğimde 10 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Pazartrsi kürtaj olcam 😕
leyer Nurhaan korkma canım 2 Mart’ta oldum kürtaj hiç hissetmiyorsun bile ama Allah düşmanımın başına vermesin o durumu.
Selmaercan Nurhaan korkma canım çok üzücü bi an ama sabret. Bender çok korkmuştum acıyacak falan diye ama inan hiç hissetmedim beni konusturıyorlardı soru soruyorlardı. O an maskeyi taktılar hiç bişey anlamadım o an bayılmışım. Ve kürtaj oldum kendime geldiğimde hiç bişey hissetmiyordum sadece kaybımdan dolayı aşırı üzüntü vardı. Ama o da zamanla alışılıyor kendimi yeni bebeğim olsun diye ona odakladım rabbim aratmasın🙇♀️
Bsrlmnemr Mel0101 amin canım benim rabbim isteyen herkese versin. Yaptırdık canım eşim ve ben periferik kandan kromozom analizi yaptırdık çok şükür onda bi sıkıntı çıkmadı birde ben ayriyeten bir kan daha verdim orda da pıhtılaşmama bakıldı hafif bi pıhtılaşmam çıktı. Keseyi gördükten sonra iğneye başladık..
Mel0101 Bsrlmnemr su an bende ıkınci reglmi görüyorum bitikten sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum inş hemen hamile kalırım ve sağlıklı ilerler🤲🏽İlk gebeliğimdi insan cok etkileniyor bir daha aynı şeylerı yasarmyım korkusu 😕 inş göbüşümüz tekrar dolacak kızlarr☺️☺️
Bsrlmnemr Mel0101 olmaz inşallah canım rabbim isteyen herkese versin hamile olanlara da sağlıkla sıhhatle kucsklarına almayı nasip etsin