Deletedmom6 Asiasi Benim eşim de yine çocuk istediği için izin vermiyorum güvenmiyorum ona o yüzden hala ilişkiye girmedik
Deletedmom411 Serap0733 doğum kontrol hapı aile öyküsünde varis varsa riskli. Benim annemde ameliyatlık varis var benim için riskli sizde de varsa bir araştırın
Asiasi Deletedmom6 bnmde ilk çocuk allah nasip ederse ama eşimde ikinci hemen istiyor ikisi beraber büyüsün diyor onun için eşime güvenmiyorum
Berraefe Degisken benimde eşim korunuyordu altı senenin sonunda hamile kaldım nasıl olduğunu bizde anlamadık yani onunda garantisi yok
Ozgeesin Serap0733 tavsiye ederim yaptıran 2 kisi cok memnun bir sorun yaşamamışlar benim de mayıs da dogum hemen taktrcam bende daha cocuk falan istemiyorum 2 tane oldu yeter 😀😀
nazsimaova Asiasi valla bnmki 3 ay olsun spiral taktircam sezaryen dogum yaptigim icin doktorum 3 ay gecsin oyle gel taktirak dedi
cavrosay ipekcim yani korunmak erkeyin spermi geldiğınde içeri bosalmaması.tabi burda çou iş erkeye düşüyo🙂.
Deletedmom6 Asiasi Benim istemiyordu doğumdan sonra bi baktım çocuk çocuk diye tutturdu. 20 yaşındayım gençliğimi çocuk bakmakla yitiremem . Bakamam ikisine birde
Sinemin Vildan457 bende araştırıyorum onu 😌 ama vücüdün kendini toplaması gerekiyormuş doğumdan hemen sonra takılan kayabiliyormuş bide Rahmi delebilirmiş galiba öyle okumuştum rahimin daralması gerekiyormuş 😌
Vnsgb Fdle spiral ile ikiz bebeklere hamile kalmıştım sonra hiç farkında değildin ağır kaldırmaktan düştüler. Spiralde çok net korunma yöntemi değil ama bunu doğurduktan sonra bende yapıştırma spiral taktırmayı düşünüyorum
Vildan457 Sinemin Doğumdan sonra bir süre toparlanmak için zaman vereceğiz demek ki kendimize canım 😊 inş o arada dikkat ederiz de korktuğumuz başımıza gelmez 🤗