Bende kist vardı sogan kuru yaptım adetın 2.gununden itibaren ama 15 gun ypmadım sanıyorum 10 gun faşan yaptım. Sabah aksam 1 adet soganı kaunatıp suyunu ılık olacak seklde ıctım. Tabı her ogun taze yapıyordum sabahtan kalma olanı ıcmuyordum. Onla bırlıkte hem adet gnum normalde 5 gun surerken 7 8 gun kanama devam ettı ama boyle camurumsu devam ettı kahverengıydı doktor 1cm gormustu kisti sogan kurunden sonra 4 miline inmiş dedi. Onn ynnda kan ilacı vermıstı corospındı galıba adı yanı rahmın sogan kuruyle temızlendı corospınle kanlanmıs oldu. Adetten sonra da ilişki olunca tamda yumurtlama zamanına denk gelmıs heralde hamıle kaldım beklemıyodm tabı kıstı eritmeye calısyordm kıst erıynca kan ilacıylada rahmımi hazırlamısım bebege oda oluverdı ıste😊 rabbım sıze de nasıp etsın tum ısteyenlere. Sen adetşe bırlıkye sogan kurunu yap. Tabı son kez bı test yap farkında olmadan hamıle kalmıssındır sogan kuru rahımde cer çöp kist ne varsa söküp göturutuor. Baktn gebe dsgılsın sogana basla. Sonra o kan sulandırıcı ılacı sor doktora. Onuda ıc rahmın temızlendılten sonra. Adetten 3 4 gun slnra 2 gunde 1 ilişki yap. İnşallah tutar