Gizemnaz_ Kizlar sogan kurunde 6. Gunum bazilari bosa yapiyorsun fayda etmez diyorlar yapanlar kac ay sonra hamile kaldiniz
Ezo1245 Gizemnaz_ boşa değil canım bnde 15 gün boyunca içtim içtiğim ay adet olduktan sonra ertesi ay hamile oldugumu öğrendim şimdi 23 haftalık hamileyim ben düşük yaptığım için kullandım rahmi temizlesin diye hiç hamilelik kafamda yoktu bi baktım hamileyim
Susamvemom Gizemnaz_ valla cnm benı bilirsin benim 4.gunum o kader memnunum ki biraz grip olacak gibiydim hemen kesti ve hatta ovulasyon testinde bile koyulaşmaya basladı erken yumurtlama olacak büyük ıhtımal 🥰 o nedenle sen yap onlara bakma hamıle kalmasak ta en aZından ıntıhap varsa enfeksıyon varsa söküp atıyor ben bir ara yne yapmıstım geçen sene resmen yeşil akıntım olmustu cok mucıze bısey sakın bırakma
May18 Gizemnaz_ ben oglen sogan kuru ıctım aksam aslan pencesi cayı ıctım ovulasyon testı de almstm adet ıkıncı gunu basladım yumurtayı gorunce testte bıraktım ve hamileyim ınsaşşah sende kalırsın sogan ıcınde bnde az az kasık agrısı yapıodu yumurtam buyuyor diyordum 🤪
Ezo1245 Gizemnaz_ sen 15 gün boyunca yap ibrahim saraçoğlunun verdiği tarif var onu birebir yap ben öyle yaptım
Hll3840mhmt Gizemnaz_ ben 3-4 gün yapabildim işe yaradığını düşünüyorum , ayaklarımı sıcak tuttum , stres yapmamaya çalıştım, bel altına yastık koyup 15 dk kadar yattım , yumurtlama gününde bırak canım bnce hamile olursun düşer haberin olmaz soğan söktürür
SeHer1909 Ben de bir hafta kadar yaptım hamilelik için değildi cildimi temizlesin diyeydi çünkü doğum kontrol hapı kullanıyordum bir yıldan fazladır zaten olacağını düşünmüyordm. İçtim yirmi gün sonra regl oldum diğer ay da hpı bıraktm olmadım meğer kalmışım bence etkili
Nse Gizemnaz_ ben ✋ kist tedavisi görüyordum sol yumurtaligimda kist vardı adet düzensizliğim vardı bir sene tedavi gördüm geçmedi normalde doğum kontrol hapiyla kuculturler ama ben doğum kontrol hapı kullanamiyordum bana çocuğun olmaz dediler kistten dolayı daha sonra özele gittim soğan kürü ile duphaston diye bı hap verdi adetini düzeltecek dedi hormon hapiydi ilk ay on beş gün sabah akşam soğan suyu içtim o ay adet oldum on gün geçti geçtikten sonra oldum ikinci ay umudumu kestim 7 gün anca içtim soğan suyunu bıraktım sonra adetim 14 gün geçti haplardan dolayıdır diye galeye almadım test yaptım çıktı soğan suyunun mu faydası oldu hapın mi bilmiyorum cnm ama ben hamileyken soğan suyunu içmişim iyiki düşüğe sebeb olmadı
Betulbekil Gizemnaz_ teyzem 17 sene sonra hamile kaldı şuan 5 aylık oğlu var tedavi şansı düşüktü horöonları çok düşüktü imkansız dediler soğan suyu içti sürekli sonrasında hamile kaldı onun mu etkisi oldu bilemiyorum tabi ama imkansız bu hormonlarla dedikten 27 gün sonra hamile kaldı
TugbaCenk Gizemnaz_ Kesinlikle işe yarıyor ben hem pco liyim 15 yıllık evliyim 4 defa tüp bebek tedavisi oldum sadece 1 i tuttu Önce allah sonra sogan kürü sayesinde şuan 23 haftalık hamileyim kendiliginden mutlaka deneyin derim
Gizemnaz_ TugbaCenk sizindemi adet duzensizliginiz vardi ve sogan kurunu ilk denemenizdemi hamile kaldiniz
CgdmZtrk Gizemnaz_ ben o ay hamile kaldım. Nasıl fayda etmez. İnanarak yapıldığı sürece eder inşallah
CgdmZtrk Gizemnaz_ ben adet olmuyordum ki soğan suyuyla düzene girmişti. Kistlerim vardı doktor çocugun olmaz dedi. Bilmiyorum ben soğan suyuna bağlıyorum ya da adaçayına.