Invisible-33 Dilara_slm bende öyle anladım duyuruda sadece organ nakli olan kişiler için açık bir kapı bırakmış hamileler için bir şey söylememiş
Ozgee11 Hosgeldinbebek yine de düzelse bile herkes hakkını kolaylıkla alıyor ama sağlıkçının resmen savaşması gerek hakkını almak için.
Invisible-33 Ozgee11 evet herhangi bir kamu kurumunda masa başında çalışan bir gebe biz sağlık çalışanlarından daha fazla risk altında demek ki kararın ne kadar adil olduğu ortada yazık
Zmyra deryahsndrmz Invisible-33 Hazalssss Hosgeldinbebek Ozgee11 kızlar tekrardan merhabalar 😊 Nese_krc size bir sorum olacak ben 32.haftamda çalışır raporu almıştım 37. Haftamda tekrarda 37. Hafta raporu almama gerek var mı? Ve benim hastane idarem idari iznin Doğum sonrasına aktarılamayacağını söyledi sizlerde sürüm nasıl?
Hazalssss Bende cimere yazdım, inşallah faydası olur. Tapu dairesindeki,maliyedeki veya diğer kamuda çalışan hamileler bizden daha mı çok riskte çalışıyor?
Mrvcnn Ben 6 gün önce dusuk tehlikesiyle rapor almıştım 5 gün daha raporluyum. çalıştığım şirket özel kurum Şirket tüm hamile çalışanlara idari izin verdi ikinci bir emre kadar.
BebekK Hepimiz birlik olduğumuzda anca bu savaşı kazanacağız hakkımızı alabileceğiz üzgünüm ama böyle kamuda çalışmıyorum özel sektörde çalışan hamile bir sağlıkçıyım bize de yazık. Cimere bende yazdım 💪🏻 İnşallah bütün sektörlerde ki bütün hamile arkadaşlarıma yönelik bir çalışma yaparlar.
deryahsndrmz Sağlık bakanlığı yeni yazı göndermişler hamilelere de idari izin verilmiş şükür darısı özel sektördeki hamilelerimize
Ozgee11 Zmyra Sistem otomatikman senin 37ye veriyor izne çıkış tarihini. 37de tekrar rapor almana gerek yok.Kagidin çıktısı olsaydı orda yazıyor zaten. Diğer konuyu bilmiyorumm canım
Hazalssss Zmyra 37. Haftada gerek yok diye biliyorum. 32.haftada çakılır aldık ben bizim hastanede sıkıntı çıkarmadı
Zmyra Hazalssss teşekkür ederim 😊peki kurumunuz bu beş hafta için aktarılıp aktarılmayacağı ile ilgili bişey dedi mi ?
Busrat_ İnsallah aktarilir yani aktarilmamasi cok sacma olur sonucta boyle olmasini biz istemedik ve olaylar olmasadi calisacaktik 🙂
Invisible-33 Busrat_ bende katılıyorum sonuçta bunu biz istemedik be olmasaydı hala çalışıyor olurduk gerekirse aktarılmazsa cimere yazarız hep birlikte 👍🏻