NurEto DiplomaliEvHanimi olabilir kuzucum kötü düşünme çatlamıltır inş bende bugün baş dönmesi mide bulantısı çekiyorum sabahtan beri adetin 10. Günü tansiyon düşerde basın döner gözün kararırya öyle oldum bugün
DiplomaliEvHanimi NurEto limon ye canim dikkat et bu aralar vucudumuzu dinc tutmamiz lazim ortalik kotu
DiplomaliEvHanimi peki igne vurulali pazartesi 10.gn olacak vajinal baksa rahim gebelik olabilir diye suphe edebilirmi kan falan istese duskde olsa deger cikabilirmk 10.20 gibi
muciiiizemmm DiplomaliEvHanimi iğnenin 10. Günü olduysa kan verip öğrenebilirsin varsa değerde çıkar zaten bu merakla yaşayana kadar ver öğren kurtul kuzum🤲🏻
DiplomaliEvHanimi nette bu degerlerle hamilelik ogrenen 30.40,li degerlerle gebelik ogrenemeyende var. Galiba hamile olup olmamayla alakasi yok bu degetin baya arastirdimda bazilari .6.7haftalik ama degerleri bu seviyelere kadar dusuyo igne hapla yukseltilebiliyoms
DiplomaliEvHanimi muciiiizemmm pzartesi doktr gel bakalim dedi deger düşük cikinca. İns kan falan ister
Mavi87 DiplomaliEvHanimi canım belki yeni çatlıyor. Ağrım var diyosunya o yüzden.gecen ay 20lerde çıkmış, bu ay da çıkar tahminim. Ama morelini düşürme du bakalım, pazartesi gittiğinde ne dicek 🤲🏻
DiplomaliEvHanimi Mavi87 dunden beri bacagim sol sizlio alt karnim cekilio 3gundurde gece uyuyamadim bayaadir bu bacak agrim yoktu bilemlerime kadar sizlio