DenizEliz Gul-21 bu haftalarda bu sekilde hissediyosan ilerki haftalarda hepten mahfolxan ben 29 dayım göbeğimden bişi yapamıyorum ağırlaştım heryerim ağrıyor zaten hiç bukadar ağır hissetmedim kendimi 😢
Cumaserife Gul-21 ailenden kimsr yokmu canm annen kaynvaliden onlar daha iyi yaparlar benimki öyle olfu
TAkilicci Gul-21 enerji mi 🙁 bi WC yıkayım bi ev süpüreyim belimin kalçamın açısından yürüyemiyorum 🙁 eşim şuan sağolsun yardımcı oluyor fakat ev artık bahar temizliği istiyor ☺️🌸
Bbsraa Gul-21mutfak dolapları dolap içleri üstleri ilk önce sana ağır gelen şeyleri yaptır zaten hali ve perdelerini gönderirsin. Bende cagiricam inşallah. Duvarları da soyle yüzeysel bi sildirmeyi düşünüyorum kıştan çıktık is fln çok oluyor. Onun haricindebanyo tuvalet fln onlar da kolay zaten yatırırsın.
DenizEliz Gul-21 bende ikinci kattayım ve binamız 12 katlı altkatımdaki ile beraber bende apartmanı komple yıkamayı düşünüyorum😅😅😅😅
inciiim Gul-21 canım ben salondan başlatıyorum koltukları fırçlatıp, camlar siliniyor. Sonra yatak odası mutfak dolapları fırın Ocak aspiratör, tuvalet banyo
duygusm Gul-21 Ben önce halıları yıkamaya gönderdim, perdeler de yıkanacak. Kadın gelip önce camlar, koltuklar, kapıları silecek. Evi süpürüp silecek. Daha sonra yine gelip banyo, mutfak başta olacak şekilde detaylı temizleyecek.
Dtsrf Bana her hafta geliyor temizlikçi. Öyle bi günde bitmiyor o evin işi bitirende iyi temizlik yapmıyordur 😉
Gul-21 Dtsrf bir günde yorulur hemde iki oda için yarım diğer iki oda için de yarım almayı düşünüyorum
eylul_asil Ben yardımcı aldığımda salondan başlıyor önce perdeler çıkıyor sonra camlar toz sil supur çık yapıyor odalardan sonra mutfak sonra tuvalet banyo fauanslar vs eğer koltuklar silinecekse yer silmeden onu da yapıyor öyle sil supur , sürekli başındayım avizeler hep unutuluyor başında durmazsan hep üstten yapılmaya çalışılıyor o yüzden su malzemelerle sıralara dah ağırlıklı diye diye sabah 9 akşam 6 bitiyor 2+1 evim