Gul-21 Kuzular 6 ay boyunca yattım mecburen evim ister istemez battı evime ilk kez yardımcı alacağım nerden başlayıp nasıl yapsa kolay temiz olur bi akıl verin
DenizEliz Gul-21 perdelerin stor iae halılarınla beraber yıkamaya ber. Boş cam ve zemine temizlik yapmak daha kolay oluyor. Mutfak dolaplarından başlat derim
DenizEliz Gul-21 bende mide bulantılarımda dört ay hiç bişi yapamamıştım ara sıra eşim evi süpürüyodu okadar her yer batmıştı halılarım perdelerim banyom... bir hafta uğraştım tmeizlensin diye sört ay dokunulmadı dile kolay🙃
TAkilicci Gul-21 bende yardımcı alacağım kimse yok yaşadığım şehirde ayrıyım ailelerden, ben dolap içlerini düzenleyeceğim. Bayana banyo detaylı, lavabo, camlar, perdeler, silip süpürmek, toz almak onları vereceğim
Cumaserife Gul-21 ailenden kimsr yokmu canm annen kaynvaliden onlar daha iyi yaparlar benimki öyle olfu
Gul-21 DenizEliz canım evim 2+1 misafir odası çocuk odası mutfağı yarım günde halletsin diyorum tuvalet banyo yatak odası da diğer yarım günde olsa hem iş de karışmaz diyorum
Gul-21 DenizEliz DenizEliz DenizEliz aynı kuzum benim eşimde süpürüyor sadece ama içim içimi yedi dogumum temmuzda ama o zamana kadar evi 💩götürür😂
DenizEliz Gul-21 evet mantıklı ama eğer eli ağırsa kadının zor olan yerlerden başlat benze çünkü az bi iş kalsa onu kendinde yaparsın temiz olsun güzel olsun bence ağır ne varsa yardımcın yapsın ev süpürüp silmek gibi iş sana kalsada olur büyük yerler kalırsa ikinci günde çağırabilcekmisin oda var ?
Uykuclimon Bende 32 haftalıgım dün korktum bebek gelio sandım son haftalarda alcaktım ama şimdi 34 haftalık gibi alıcam ben şirket temizliginden 2 kişi gelecekler 300 tlye önce camlar kapılar mutfak dolap içleri sonra banyolar ve heryer silip süpürttürücem
Gul-21 DenizEliz çağıracağım canım o yüzden yarım alayım diyorum tüm gün tüm evi yaparsa verimli olmaz diye düşünüyorum bir de tanıdığımız biri uzun da sürse parasını ona göre veririm
Gul-21 DenizEliz şu an 21 haftamdayım hala kendimi halsiz hissediyorum ne zamana iş yapacak hale geleceğim bilmiyorum 😂
DenizEliz Gul-21 bu haftalarda bu sekilde hissediyosan ilerki haftalarda hepten mahfolxan ben 29 dayım göbeğimden bişi yapamıyorum ağırlaştım heryerim ağrıyor zaten hiç bukadar ağır hissetmedim kendimi 😢
TAkilicci Gul-21 enerji mi 🙁 bi WC yıkayım bi ev süpüreyim belimin kalçamın açısından yürüyemiyorum 🙁 eşim şuan sağolsun yardımcı oluyor fakat ev artık bahar temizliği istiyor ☺️🌸