Pelo_00 Melisaycl Bence de kontrolünüze gidin. Bu haftadan sonra 2 haftaya düşebilir kontrolleriniz. Tedbirinizi alın gerekirse maske takın. Benimde cuma günü gidicem kontrole.
Melisaycl Tugbacolak yarin kontrolum pazartesiye keske bugun olsa esim.evde onla giderdim ama pazar gunu doktoru nerde buyum devlet hastanesine gidiyorum
Melisaycl Leyla508 kendisi adina korkuyo heralde yaslilara bulasma ihtimali daha cok ya ondan ayni evde oturuyoruz malesef bi sureligine kendi evimde olsam cikip gidicemde tek basima esim hamile halinle tek basima biyere gitmemi istemiyo hic
Tugbacolak Melisaycl tebrık ederım☺️ Hayırlısıyla sıkıntısız bı sekılde bebegınde saglıklıdır guzel habrler al ınsallah ☺️ Bebısın ne kdar olmus ogrenınce söylersen sevınırım
Melisaycl Tugbacolak bebisim 1kilo 600 gram teyzeleri cok saglikliymis allha sukur suyum faln iyimis hersey gayat normal yerindeymis
Ceylan12334556789 Melisaycl canım tabiki git yani aksatma kontrollerini sen ellerini sık yıka zaten saatlerce hastanede kalacak halin yok en fazla 1. Saat bekliyorsun saten ben 5 günde bir gittim bu kadar da sakınmanın anlamı yok
Sevgice26 Benim babam da gitme dio bende pek gitmek istemiyorum ama ikili tarama yapılacak çok kararsızım ikili yaptırmadan da devam eden çok var naapcam bilmiyorum 🤷♀️
Melisaycl Sevgice26 ikili taraman varsa git ztn onun sonucu bi ayda cikiyo uclu tarama illa yaptirmak zorunda dgilsin doktorlar sen istersen yapiyolar ama ikili tarama onemli
Laloba Melisaycl Benimkide bugün acil bişey olmadıkça hastaneye gitmeni istemiyorum dedi ve ben 36. Haftaya girdim birde daha 32. Haftada sancım çıktı o zamandan beri yatıyorum evde daha ne kadar acil olabilir anlamadım 🙄
AyaYlmazYldrm Melisaycl ya ne yapalim ister istenez gidiyoruz virus diye diye millet kafayi yedi evet ktu tehlikeli ama hayatimizida idame ettrmk zorundayiz