Mustafaemine Arkadaşlar tüp bebeğe başladık hayırlısıyla ilk gittim doktor gonal f diye bide başka bir iğne verdi iğneden çok korkuyordum göbekten ama korktuğum gibi değilmiş Allaha şükür salı günü kontrole gideceğiz o zaman ne yapacak bakalım
BusraDevlet83 Mustafaemine Evet evet. Gonal F insulin iğnesi gibi ucu incedir. Ben kendime vuruyordum. Iyi bir ignedir. Umarım muvaffak olursunuz 🤲
Twinksmom Mustafaemine 15 günlük ilişkimiz vardı kendisiyle başta zorladı ama sonrasında insan kendine hayret ediyor istedikten sonra her şey mümkün ben karşılığını alabildim ilk seferde şükür Darısı size 🤲
Sefiriniizi Mustafaemine ben ilkinde dayanamyodum esim yapiyodu.simdi varya o kadar yilmisimki pat diye vuruyorum.gecen avmde tuvalette vurdum.alistim artik
Mustafaemine Bizim gonal f iki kere kullanılıyor muş ucunu 225 e getireceğim hepsini mi boşaltacağım yarına ne olacak ya içinde kalmazsa çok panik yaptım ya
Sssedaa Mustafaemine Mustafaemine bende günlük 300doz vuruyordum onu ayarladığı kadarını vuruyorsun hepsi gelmez
Mustafaemine Bende 225 ya basdım tepesine hepsi gider diye çıkardım baktım 75 gene vurdum bu d Sefer 0 oldu bişey olur mu acaba bi seferlik ilk defa yapıyorum sonuçta
meliccccc Mustafaemine doktor sana kac ml yap dediyse sayiyi o ml me getir igneyi gobege sapla vee arkadan bas 0 a gelince cek ml enjekte ediliyo