alaninannesi20 Kızlar canım inanılmaz ton balığı çekiyor,22 haftalık hamileyim.aranızda tüketen var mı ? Gerçekten çok mu zararlı ? Bugun bi ilk defa yesem bir sıkıntı yaratır mı ne dersiniz
Gokser alaninannesi20 ben de canım çektikçe yedim, aşırıya kaçmadığınız sürece yiyebilirsiniz. Normal balıklar çok mu sağlıklı, güzel yetiştirilmiş sanki🤷🏻♀️
duygusm alaninannesi20 Evet içeriğine dikkat etmek gerekiyor ama bu fazla tüketmeniz durumunda geçerli. Ben de araştırmıştım, haftada bir kutu (80 gr) tüketilebileceğini okudum. Haftada bir değilse de hamileliğim boyunca bir kaç kez tükettim.
GamzeKrtglu alaninannesi20 Bende balık yemiyorum hiç eşim ısrarla bari ton balığı yedirmeye çalışıyordu. Doktoruma sordum konserve olan hiç birşeyi asla öneriyorum demişti. Ama çok canın istiyorsa azcık bişey ye nefsini köreltcek kadar 😊
merveakcy09 İçinde cıva var diye pek önerilmiyor canım balığın kendini denesen bence daha güzel ve sağlıklı olur 😇
alaninannesi20 merveakcy09 teşekkürler öneriniz için 😌 normal balıkla ton balığının arasında baya bi damak tadı farkı var , normal balığı zaten tüketiyorum sanırım insanın canı bazen tüketemediğini çekiyor.onun için danışmak istedim , sağolun 😊😊
Minikus58 alaninannesi20 bende happymomda yeyin diye önerenleri görmüştüm ondan dün aldık zararı mı varmış 🤭
alaninannesi20 Minikus58 Rabia-22 evet içeriğindeki civadan dolayı zararlı tüketmeyin diyorlar maleseff... 😞 ama ben bu öğlen iş yerinde yiyeceğim yorumlardan da anladığım , herkes en az bir konserve tüketmiş 😅
Rabia-22 alaninannesi20 valla zararlımı bılmıomda ben 2 konserve yemiştim 14,17 haftalarda.zararlımıymış?
alaninannesi20 Nuryldrm ohh misss çok iyi yapmışsınız ben de yiyeceğim bu öğlen Yeni_anne_ Afiyet olsun 🥰
EbruIrmakAhmet alaninannesi20 ben kaç kez yedim canım hergün yemiyoruz ya ye sende bişey olmaz zaten denizdeki balıktada civa var
BebekK alaninannesi20 dip balığı olan her türlü balık yasak. Ton balığı karides kalamar gibi ancak büyük balıklar tüketebiliriz. Ama canın çok istemişse tabi ki sana bişey diyemeyiz ama bize sorucak olursan nefsini körelticek kadar ye savunmasız olan bebişine civa yükleme 😕
alaninannesi20 BebekK tabii sadece tek konserve için sordum fazlasında gözüm yok 😅😅😅 zararları hakkında bilgim var ama kendim çok pimpirikli olmama ramen bazen zararlı olan şeyler insanın canını çektiriyor 😂