Sueda29 okurken sinirlenirim bozuldu resmen 😠 nasıl çıplak ultrason dan baktı oha ya kabalıga bak mahremiyet e saygı yok yuh ve bebegıne engelli demesi inanılır gibi degıl 😠 erken dogum yaptırması da cabası 😠 hem 30 haftalar çatı muanesı İcin bana erken gibi geliyor senin doktorun da bakmaması gerekiyordu bence bende devlete gidiyorum 38 haftalık oldum hala çatı muanesı olmadım hatta hamıle kaldıgımdan berı hıc alttan baktırmadm...22 haftalıkken acile gıttım ultrason cihazı arızalı dedıler kasık agrım vardı o zaman alttan bakmak istediler imza verdim baktırmadım çatı muanesı dogumu baslata biliyor sonra bana nst bagladı 22 haftalıkken bana dedıgi sey bebegın kalp atısı yok 🤣 22 haftalık bebek nst kalp atışını yakalayamaz ki son olarak dedı eve gide bılırsınız 22 haftalık doğsada yaşamaz yapa bileceğimiz bır sey yok dedi dengesiz insan cok, ben o zaman cok aglamıstım o gunden sonra acile gitmedim daha bırde benim 12 sene sonra tüp bebekle hamile kaldım onların umrunda mı 12 sene bekleşim maddi manevi çökmüşüm