Telatabih Ecmelbeyza hamilelere sağlıklı gebelik bekleyenlere çift çizgiler duasıyla 😍♥️ Bizede gelecek aya inşallah 😘
Nasippp Nuriay ben adet olmadım hele 😂 gebelik yoksa gelsin tez vakitte bende önüme bakayım 🤦🏻♀️😂 zaten 2-3 aydır adet oluyorum DİE seviniyorum delirdim her halde 🥴
Tgbanne @Ozlemzeynep @Nuriay @Nasippp hamile oluyorrrrr 🥰🥰🥰🥰🥰 sırada bize geliyorrrr @Tugbanne @Ecmelbeyza
Nuriay Tgbanne Rabbim nasip etsin hepimize ya kizlar inanmiyorum henuz bisey olacagina kasigimida cektim ama sonucta ben kadinda gordugum ladar yaptim o profosyonal bu iste onun kadar oldumu bilemiyorum
Nuriay Tgbanne kizlar kusmeyin ben eger olursa kimseye soylemeyecegimi soylemisdim burda kizlar biliyor anlayisli olacaginiza inaniyorum ilk 3 ay kimseye soylemiyecegime yemin etmistimde kurtaj oldugumda kayiplarim icin
Serdaerol Nasippp canım hamilelikte vücut normalinden çok daha fazla hormon salgılar bu nedenle testler bu şekilde çok çok silik çıkmaz , adetin geçiktiği gün itbari ile yaptığın testn 2.çizgisi baya baya net çıkıyor. Ve stres yapıp düşünme Zamana bırak .
Nuriay Tgbanne ben olucagina bu ay inanmiyorum cunki bir belirti oluyor ama adet belirtisi gibi oda sonra yok olup gidiyor yani surekli degil 🙄O yuzden pek inanmiyorun Bakalim henuz 8 9 gun var adetime
Ozlemzeynep @Tgbanne @Ecmelbeyza @Nasippp @Nuriay Canlar ben 4 gündür sabahları ateş ölçüyorum yataktan çıkmadan 4 gün önce 36.9 sonra 36.8 sonra 36.9 bugün 37.0 çıktı
Nuriay Ozlemzeynep doktorum hamilelikte ates yuksele biliyor bebege sicak ortam hazirlanmasi icinmis qaliba 🤭 Rabbin bizleri yaniltmasin
Nasippp Ozlemzeynep oha kızım sen hamilesin o zmn ateşin gayet iyi gidiyor ben ateşle de takip yapmıştım geçen aylarda böyle Yükselmedi gebelik olmadığı için inş sen hamilesindir çok sevindim 😍
Ozlemzeynep Tgbanne kuzu ben sana ne dicem sen havuç ye bol bol incir de ye ben yumurtlamadan önce çok yedim havuç yumetlama günü de yedim bol bol
Ozlemzeynep Tgbanne hamileyeen adete yakın yükselir adet olacaksan düşermiş öyle yazıyo nette ama adete daha çok 7 gün var