Nasippp Ozlemzeynep evt 2 gün geçti ama öyle günü gününe olmuyor sürekli şimdi bir ilaç kullanıyordum gebelik için o da gecikme yapıyor
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza şifanın testleri hatırlasana silik çizgi cıktı durdu sürekli laboquick testlerde kız hamile sandı kendini ama adet oldu Ozlemzeynep
Ecmelbeyza Nasippp Arkadaşlar daha tecrübeli bu konularda gerçi ama bi tuhaflık var Yok diyemeyiz ama devam da etmemiş artış ya da test bozuk hayırlısı olsun .
Ozlemzeynep Nasippp hayırlsı neyse o olsun canım kan verseydin kimyasal olup olmadığını anlardın keşke ilk silikte gidip verseydin en azından gebe kalabiliyormuşum derdin öyle bir şey olmaydı şimdi hepimiz bir bilinmesin içindeyiz
Serdaerol Nasippp canım hamilelikte vücut normalinden çok daha fazla hormon salgılar bu nedenle testler bu şekilde çok çok silik çıkmaz , adetin geçiktiği gün itbari ile yaptığın testn 2.çizgisi baya baya net çıkıyor. Ve stres yapıp düşünme Zamana bırak .
Ecmelbeyza Telatabih iki hamilemiz var Sinem ve Minnakannesi . Ve 4. ve 5. Beklemede . Ozlemzeynep Nuriay Nasip bekliyor . Tgbanne yum bekliyor ben ve sen malum zaten
Telatabih Ecmelbeyza hamilelere sağlıklı gebelik bekleyenlere çift çizgiler duasıyla 😍♥️ Bizede gelecek aya inşallah 😘
Telatabih https://imgyukle.com/i/Jq2hUb 66 beta ile benim böyleydi ya geç yumurtladın geç döllenme kusum yada kimyasal gibi daha önce yaşadın mı ? Ama Allah bilir belkide sağlıklı bir gebelik ♥️ @Nasippp
Nasippp Telatabih ama senin test benim testlere göre daha belirgin benimki böyle çıksa hemen kan.veririm. Daha önce gebelik yaşadım ama kimyasal değildi. Bir kaç ay öncede teste silik çıkmıştı ama onlar soradan belli oldular bunlar hemen çıktı. Bir kaç gün Daha beklerim adet olmazsam öyle tekrarlarım testi umudum yok pek ama Allah hayırlısı
Nuriay Tgbanne kizlar kusmeyin ben eger olursa kimseye soylemeyecegimi soylemisdim burda kizlar biliyor anlayisli olacaginiza inaniyorum ilk 3 ay kimseye soylemiyecegime yemin etmistimde kurtaj oldugumda kayiplarim icin
Tgbanne Ozlemzeynep seni bekliyorum canım , hamile haberi için 🤣 sayfa çossuuuun 🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Nuriay Ozlemzeynep Ecmelbeyza ya kizin uzerine gitmeyin zaten onemli olan hamile kalmasi hamile kalsinda biz bilmemiz muhim yada onemli degil dedimi gecekde oyle cikmisti 2 cizgi ama adet olmus hamile degilmiş yani bir koyulasmada yok o yuzden uzuluyor yani
Nasippp Nuriay ben adet olmadım hele 😂 gebelik yoksa gelsin tez vakitte bende önüme bakayım 🤦🏻♀️😂 zaten 2-3 aydır adet oluyorum DİE seviniyorum delirdim her halde 🥴