Ecmelbeyza Tgbanne son durumlar neee telatabih ben özlem kaldık 🤭😊bekliyoruz ben bu ay yokum saymayın beni 😅sizden devam edelim . Kız herkes moralsiz gibime geliyo yaaa n’oluyo nerdesiniz huuuuuu 😘
Tgbanne Ecmelbeyza adete 3 gün var canım , bugün kan testi yaptırdım negatif , yumurtlamamın 12.günü , 2-3 gündür sol kasıgımda agrı gibi seyrelme gibi bişey oluyor , göğsümde hassasiyet vede Aşırı uykum geliyo
Tgbanne Ecmelbeyza valla ben kendimden aşırı derecede emin gittim doktora , 0.100 cıktı negatif 🙈 onlar negatif diyor ama bence hamileyim hatta iddia ediyorum yani 🤩 yıllardan beri her adet olmama 4-5 gün kala karnım agrırdı şimdi hiiçç yok hiçç. Aksine uyku eğilimi göğüste hassasiyet ve ara ara sol kasık agrısı oluyor
Ecmelbeyza Tgbanne yaa canım inşallah vardır az kalmış belli olur 3 güne bekliyoruz hayırlı haberini. Benim de son 7 gün hep göğüs hassasiyeti olurdu şuan yok karın kasık hiç . Gerçi ben de umut yok o ayrı 😂eh yaparız bi test son iki güne 🤪
Meryeemmm Tgbanne meraba cnm benim de yumurtlamanın 13. Günü falan dün test yaptım böyle çıktı post açtım %80 arkadaş pozitif dedi ben olumsuzu da düşünüyorum çünkü aşırı silik ve bazen görünmüyor bile ama sen kan vermişsin ben idrar testini erken mi yaptım acaba https://imgyukle.com/i/r1s5HR
Hayaliminyolundan Ecmelbeyza 4+2 günlük hamileyim ilk başta pat diye hiç belirti olmadı adet günümden 2 yada 3 gün önce başladı belirtiler zaten halsizlik ve yorgunluk en başta geliyor hep yediğim şeylerden tiksinme başladı kokuya karşı aşırı duyarlılık var hemde çok aşırı ve iştahım açıldı aniden 47 kiloydum 4 haftada 50.02 oldum normalde imkansız uzun zamandır 50 kiloyu hiç görmemiştim geceleri falan hep açlığa uyanıyorum
TunarinAnnesi Meryeemmm ayni dertliyiz desene bak benim de yarın adet günüm testim böyle https://imgyukle.com/i/r12BMp Zar zor görünüyor
Meryeemmm Tgbanne inşallah vardır testi tekrarlıycam 2 gün sonra falan. İnşallah sende hamilesindir cnm Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin biran önce
Deletedmom316 Meryeemmm tebrik ederim canim Rabbim hep sevindirsin ben adet olmadım henüz 🤦♀️ Test yapmakta istemiyorum ama ne yapacagimi şaşirdım yaa
Meryeemmm Deletedmom316 çok heveslenmiyorum cnm daha önce net pozitif olup adet olduğum oldu eşime bile negatif dedim hayal kırıklığına uğramasın diye testi tekrarlıycam 2 gün sonra tabi dayanabilirsem Allah hepimizi sevindirsin senin yumurtlamadan kaç gün geçti cnm
Deletedmom316 Meryeemmm canım bu gun yumurtlamamın 16 cı günü canim o dedigin koyu cikmis testin once sonra adet olmuşsun ya o kimyasal gebelikmiş belkide bu hayirlisiyla iyi olur saglikli olur.ben olmadım ki adet 🤦♀️ bu gun teyzemlere gidicem ozaman test alicam ama yapmaya da korkuyorum sadece göğusum şiş adet sancim hic hiç yok 🤦♀️
Meryeemmm Deletedmom316 bende de bel ağrısı fazlalaştı bide kasık ağrım oluyor inşallah vardır sende de bende de hepimizde 🤲 en son ne zamn test yaptın cnm bu benim ilk testim 2 gün sonra 2. Yi yapacam bazen de acaba ovu mu yapsam diyorum belki koyu çıkar umudum daha fazla olur bazen de ya gebelik yoksa ovulasyonlaeım boşa gitmesin diyorum
Deletedmom316 Meryeemmm aynen bende canim . Canim en son gebelik testimi adet gunumden 1 gun once yaptim çikmadi bisey bugun adetimin 2 ci gunu gecikiyor akşama yapicam bakalim