Ecmelbeyza merhaba ben daha sürecin başındayım o yüzden unutmadan yazayım. Adetim 3 gün geçmişti. Normalde reglden birkaç gün önce göğüslerim şişer ve tamamı çok hassas olur ama bu ay sadece sol göğüs ucum hassaslaştı ve dayanılmaz da değildi. Şu an 6 haftalık olmak üzere ve iki göğsüm de hassas. Çok fazla gazım vardı. İnanın evde zart zurt dolaşıyordum iki hafta önce 😄 Vücut sıcaklığımın da arttığını hissediyordum, sık sık ateş basıyordu, özellikle ayaklarımın altı yanıyordu, yatmadan önce üç kere buz gibi suyla yıkamadan uyuyamıyordum. Gerçi ateş basmaları hala var. İştahım açılmıştı ve kasıklarımda çok acı vermeyen, ufak ufak batmalar vardı. Hamileliğin çok başında diye tahmin ediyorum bir sabah çok yoğun bir mide bulantısıyla uykumdan uyanmıştım hatta covid ‘in de ilk belirtileri arasında olduğu için korkmuştuk. Bir de kocakarı hurafesi derler ama kızlar gerçekten kirpiklerim karışmıştı. Böyle top top duruyordu. Akıntım çok olmamıştı normalde günde 3 kez falan günlük ped değiştirirdim o yüzden bu da acaba dedirten belirtilerdendi benim için.