Ecmelbeyza Ozlemzeynep evet haklısın 🙇🏻♀️Tutacaksa her türlü olur da işte ben de bıraktım batı bekliyorum
Prensesannesi96 Ozlemzeynep inşAllah canım bugün 41. Meryem süremi bitirdim Tek umutlandıran beni Meryem süresi :)
Prensesannesi96 Ozlemzeynep inşAllah canım bugün 41. Meryem süremi bitirdim Tek umutlandıran beni Meryem süresi :)
Ozlemzeynep Ecmelbeyza bırakıp salmak doğru olan ama 48 saat yaşadığı için çatlamaya denk gelicek ve döllenirse olacak çatlama değerlendiremedim diye üzülme millet bir kez yapıyo tutuyo düşün 72 saat bile yaşayabiliyomuş düşün 😊
Ecmelbeyza Ozlemzeynep Kesinlikle haklısın 48 saatte bile olsa olacağı varsa engel çıkmaz da işte 🙇🏻♀️Zaten şimdi belirti de Yok . Senin yum oldu mu? bitane test var yanımda tek atımlık kurşun gibi saklıyorum 😂21i bekliyoruz işte 🙇🏻♀️Ben iyce tükendim yaa
Ozlemzeynep Prensesannesi96 duaların da vakti gelmeden kabul olmuyo canım hayırlsıı her zaman inşallah tez vakitte 🤲🏻
Prensesannesi96 Tgbanne cıkmadı valla canım yasak bardı çıkıp alamadımda annem dedi ptsi test yap çıkarda kan vermeye gidelim annemdeym kaynanama gtcktm ddm çekinirim kaynbabama hastaneye götür demeye araba bar kendim de kullanıyorum cıkarıö ama kendi bildiğim yakınımda özel cok iyi temiz bi hastene var oraya giderin en azından dedim . 1. Gün gecikmede cıkmadı bilmiyorum ya her saniye lavaboya koşuyorum afedersnz günlük ped kullanıyorum her saniye bakıyorum varmış bsey diye 😔😔 bu süreç bişe beni uzuyor yoruyor Rabbm hayırlısını versin ya
tugbaaaff Ecmelbeyza ekstra Ve en erken belirtim kalp çarpıntısıydı . Kendimde bir gariplik olduğunu ilk bununla fark ettim kalan herşey adet olacakmışsın gibi. Göğüs hassasiyeti ucunda oluyor ama o da normal şekilde adetten önceki gibi. Kaç kere adet ağrısı gibi çekip pedle dolaştım her an adet olabilirim diye ama yaklaşık bir senedir olmadım adet 2 aylık bebeğim var çok şükür 🙏
Prensesannesi96 Ozlemzeynep amin canım benim aynen öyle vallahi vakit ne zamanda ama Umut oluyor insana..
Prensesannesi96 Tgbanne evet canm uygulamada son adete göre öyle ama 3 gün önce test yaptım 4 haftalıktan büyük olsaydı her türlü cıkmazmıyfı testte net geç döllenme falan mı oldu acaba ya .. bugün gecikme 3. Gün
Prensesannesi96 Telatabih canm 3. Gecikme daha yarın test alcam ckarsa kan vercem çünkü ikidir sıkıntı yaşıyorum varsa bsey hemen önlem almam lazım 😔🤲🏼
Prensesannesi96 Ozlemzeynep yok canm ya yarın alcam yasakta var yoksa nöbetçi bulup alırdım sabır yarına keşke hemen yapsaydım test sabrısızım işte :))
Tgbanne Arkadaşlar bn cıkıyorum , uygulamayı siliyorum , kendimi toparladıgımda geleceğim 🙏🏻Allaha emanet olun 🙏🏻