Ecmelbeyza Tgbanne Nasıl 🧐Ah ben bişey demiyorum ki çift çizgi görünce değerlenmesi gerek iki gün sürünce ordan 2 yum 1 çatlama 1 Çatlama sonrası toplam 4 gün yani 🙄
Tgbanne Ecmelbeyza şafak 10 desene 😍😍😍😍😍😍 ALLAH OL DER VE OLUR CANIM , rabbim bilir belki bu ay olcak
Tgbanne Ecmelbeyza ayaz da poyraz da gezipte üşütüpte belin tutulacak hali yok canım , bnce bişeyler oluyor gibi
Tgbanne Ecmelbeyza yumurtladıgını söyleme ama o günü değerlendir , sonrada çatlama günü de deki yumyrtlama olabilir de sonraki günleri değerlendir , büyük ihtimal çatlamaya gelince stres yapıyor , o yüzden çatlama oldugu zaman yumurtluyorum dicen
Ecmelbeyza Tgbanne 🤔valla mı öyle mi yapsam ya çift çizgi görünce yum Çatlarsa her şey kaçarsa gerçi öyle de kaçıyo böyle de 😂ya 2 gün yum olacağını bilemedim bilsem 1 yum 1 çatlama tamam ama bu uzun sürdü derken çatlama boş kaldı
Wonderanne Ecmelbeyza benim hepsi adet biter bitmez başladı son adetten 2 hafta sonra koku hassasiyeti başladı gebeliği öğrendiğimde 6 haftalıkti artık adetimi ne kadar geciktiğini fark etmediysem birde göğüs genelim acıyordu benim
ffcihan ya benimde adetime 13 gün var ama göğüslerim şişti belim ağrıyor sağ alt kasığım ara ara ağrı vuruyor ilk defa böyle oluyor bilgisi olan var mı acaba birde polikistik over ve idrar yolu enfeksiyonu vardı sizce gebelik olabilir mi