Telatabih bu ay coo stres yasadım canm belki ondan diyorum 😔😔😔 dıgun ayım da 10 gun gecikti nerdeyse üZüntüden
🦋💕En en en erken gebelik belirtileri 💕
Prensesannesi96 anladım canım bekle Pazar günü yenile testi inşallah vardır kendi kuruma çizgisi değildir 🤲🏻 Atsana bize de belki biz görürüz 🥰
Ozlemzeynep ay cnm o kadar silik ki cok denedim telefonda çıkmadı telefonum geldi esiminkinş kullanıyordum servisindeydi bir kendi telefonumla denicem ama sanmıyorum çıkacağını yani dikkatle bakmasam görmezdim 😂😂
Prensesannesi96 efektler yaparız birseyler yaparız biz ona sen at 😂😂
Ozlemzeynep a evet dur deniyim ama kesin görünmez sabah namazından sonra yaptım ckmadı baya ağladım üzüldüm ama basımın ucunda koydum asla atmam 😂😂. İnşAllah olmam dua edin ya
Ozlemzeynep uygulamadan ayarladım rengi belli oldu o kadar belli ermiyor ki gözle zor görünüyor bu bile beni umutlandırıyor 😒😒
Prensesannesi96 soldakinde gördüm kuzum
Prensesannesi96 işaret yapmadığında öbüründe görünüyo anca efektli dimi o resim inşallah vardır canım ya 🤲🏻
Prensesannesi96 canim kac gunde bir adet oluyorsun ? 12 13 cu gun yumurtlamişsın
Prensesannesi96 evet gordum çooooooook ince
Prensesannesi96 2 kezmi yumurtlamişsınız ? Kaç gunde bir adet oluyorsunuz ? Su an adetinizin 15 ci gunu olmali o zaman
Telatabih o efektli hali canım Efektsiz gözle zor görünüyor of hep böyle belirsiz oluyor ben bu 2 cizgiyi net ne zaman gorcem 😒😒
Ozlemzeynep evet canım efektlide belli yandakide efektsiz
Deletedmom316 dongum 33 gun ben net görmedim canım Aralık ayında cok belli ama bu ay hiç belli değil ya bugün adet olmam lazımdı işte
Telatabih bu Ocak ayının canım üstteki yeni
Deletedmom316 15. Gun evet cnm valla kaç kere yumurtladım bilmiyorum ama çok uykum heliyor pskolojşk mi acaba 😂😂😂😂
Prensesannesi96 bende 32 gunde 1 oluiyorum Rabbim yardimciniz olsun
Prensesannesi96 canım o zamana yarın netleşir , cizgin belirir inşallah
Prensesannesi96 anladım kuzumm 2 Pazar günü elinde gebelik varsa tekrarla inşallah vardır 😍🤲🏻
@Ozlemzeynep. Yukarıda bir post var okudun mu onu