saadetyamac Minikmucizemmmmmmmmmmm peki özelde nereye gittiniz ben iyi duymuştum orayı ama zaten başka bi hastaneye gidiyorum
Minikmucizemmmmmmmmmmm saadetyamac akademi hastanesine gidiyrdum digum ucreti yuksek diye tammedde dogum yaptm
__meczup__ Minikmucizemmmmmmmmmmm kan sulandırıcı kullandığın için doğumdan sonra kanama fazla mi oldu? Yada doğum anında plesanta çıkarken falan . Bende oksapar kullaniyorum
Minikmucizemmmmmmmmmmm __meczup__ kanamam bn gormedm ama sogundan sonra bas dönmesi çok oldu kanamaa demkki cok oomus ama dogacagi gun yapmadm igneyi hergun aksam 10.30 da yapiyrdm o gün soyledm yapmamami söylediler bi o gun yapmadm kanama olur diye izin vermediler
saadetyamac Minikmucizemmmmmmmmmmm akademide kime gidiyordun bende oraya gidiyorum aysun hanıma . Tammed mi 550 ₺
Minikmucizemmmmmmmmmmm Ceylann12 birakmadm cnm hala kullaniyrm doğumdan sonra 2 hafta daha kullanmami soyk3di doktorum
Ceylann12 Minikmucizemmmmmmmmmmm doğum esnasında çok fazla kanama olur die genelde doktorlar 2 3 hafta kala bıraktırıyormuş bide cnm karnın şiştikçe iğneyi göbekten yapamayız o zaman nerden yapıodun yan baldırlardanmı
Minikmucizemmmmmmmmmmm Prens_annesi3 doganakadar kullandm sadece dogum ypicagim gun kullanma dediler simdi dogumdan sonra 15 gun daga kullanacagm
Minikmucizemmmmmmmmmmm unzl_hsn igneyi doğacağı gun yapmadm simdi tekrar 15 gun hoyunva devam edicem keselim dedi doktir amin cnm cumlemizin inşallah
Minikmucizemmmmmmmmmmm _kizannes5 orda doktorum yoktu kuzenim orda doğum yaptigi icin gittim oyle ebeyle oldugu icin doktor u bilmiyrm
Minikmucizemmmmmmmmmmm Tubakarahan tam 12 saat 15.30 da suyum ve sancim yafif hafif geldi gece 3.30 a kadar
Minikmucizemmmmmmmmmmm Ceylann12 bna devam etmemi söyledi ler bide bn igneyi hic bi zman gobekten yapamadm binjere denedim olmadı hep koldan yaptım bi sıkıntı yasamadm morarma felannoluyrdi onun dışında bi sıkıntı yasamadm
Minikmucizemmmmmmmmmmm Busra_karadag hayir sadece 550 tl verdik baska bi ucret odemdk muayene ve testler icin ek ücret istemediler 3 gun sonra tekrar gelin dedi tekrar gidicez muayene ücreti vermiycez
Ceylann12 Minikmucizemmmmmmmmmmm hep koldan mi sonuçta uzun bi süre kullandın hep aynı yerden vurulmasını önermiyorlar
Busra_karadag Minikmucizemmmmmmmmmmm bide doktor yapmadım dogumu ebemi yaptı dogumu uzu eger eve yaptırdıysa o yuzden de uygn olabilir
Minikmucizemmmmmmmmmmm Busra_karadag evet ebe yaptı fakat bn çok memnun kaldm bi daha deseler aynı ebeyi secerim