simsekkiz8 Esra_1234 nesins inanmiyolar yaaa senin canin yaniyooo burda inanmayacak ne varrr? Seni en iyi ben anlarim canim😞
Lola Kızla bende hamileyım ama korona virüs korkusundan hastaneye kontrollara gidemıyorum napmalıyım acaba
Mervesus 33+1 haftalık hamileyim 2.5 kilo çıktı oğlum çok şükür dönmüş ama ultrasonda 35 hafta gözüküyor dogum hangi tarihe gore olucak acaba bende geceleri mide yanmasından uyuyamiyorum 😥
Ask_H simsekkiz8 bende 32+3 haftalığım bende biraz zorlanıorm hareketlerim kısıtlandı çabuk yoruluyorm belim ağrıyor ayakta çok kalıp iş yapınca...
Ask_H Kızlar 32. Haftaya girdiğimden beri vajinalda böyle bebek tekmeler gibi birşeyler oluyor sizde de aynı mı ara ara ağrı olmuor ama insan bir tedirgin oluyor sancı falan değildir inşallah bu... yada benim bebeğim tekmeliyor aşağıları bundan kaynaklı evet tekme atıyorda bu da değişik bir durum anlatamadım 😔
Ceylan35 Ask_H vajinada tekme değilde tam olarak sürekli tuvaletim geliyor hissi oluşuyor bebek baskı yapıyor sanırım bende 32+4
Toprakkkk simsekkiz8 Rabb'im sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin az kaldı sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla🤲🥰
Gizem3410 simsekkiz8 35+4 gece uykusu 00🙄 bir türlü rahat edip uyuyamıyorum bebek hareketleri yüzünden ve sürekli wcye gdiyorum bel ve sırt ağrısı birdee gerçekten zor olmaya başladi 🙄 çati ağrılarimda başladi yürürken acıtmaya başladi bu ağrılar artık son 31 gün ama zaman geçmiyor sankii şuan normal gibi görünüyor dogum bakalim hayırlısı
Meteannesi simsekkiz8 bende de sürekli bir yorgunluk ve kasıklarımda ve kasık altımdaki kemiklerimde ağrı var normalmı bilmedim ikinci hamilelğim böyle birşey yaşamamıştım hiç o yüzden uyurken bile rahat edemiyorum hep ağrım oluyo aşağıda hep bir baskı benim oğluş dönmüş 33+4 üz bizde :)) :(
2cocukluhayatadogru simsekkiz8 çok zor, oturmak, kalkmak, ayakkabı- çorap giymek, ayak tırnağı kesmek, duş almak bile zor. Ama geçecek... 🤗 bebişlerimiz ve biz sağlıkla kavuşacağız inşallahhh🤲 Ve unutucaz bu zorlukların büyük kısmını 😇
bskulku 32+5 4 gun önce kontrolüm vardı bebiş 2020 gr. Öyle çok ağırlaşmadim bel ağrılarım çok fena bu ara bildiğin 3 4 yastıkla yatıyorum geceleri 😂 günler geçtikçe bi ufak korku girmedi desem yalan olur 🙄🙄🙄