Kizimveoglumm Ozlemomer seffaf üzerinde balıklar falan olan kovada o desen masrafa da 😊 küvette 😊 birde yatırıp yıkamalık file onuda güzelinden aldık onunda üzerinde balıklar falan vardı
Kizimveoglumm Ozlemomer toplam 100 tl desem birde oyuncak at vardı onu almıştık hepsi birlikte 116 tl tutmuşdu
Kubra37 Ozlemomer Babyy1 Arya92 Tgbabsra Kesinlikle a101den almalısınız kızlar ben internetten aldım set olarak 40liraya filan geldi ama ufak bir kırığı vardi bu tarz şeyleri görerek almak daha mantıklı ve zaten belli bir yaşa gelinceye kadar kullanılıyor çokta kaliteye bakmamak lazım 😊
Canann aesma jokerden aldim duz file beyaz ortasi beyaz havlu olan desen fln yok baby jeam XL yaziyor kutusunda
Beyza12344 Ben canta aldım cok güzel beğendim ama gittiğimde son 1 tane kalmıştı saat 9 15 gibi gittim 😀 kova ve masrapa aldım biberon aldım cam biberonlar cok guzel aynı biberon u 1 ay once 21 liraya almıştım tavsiye ederim
Estur Kızlar ben sabahtan beri geziyorum hiçbir A 101 de küvetlerden kalmamış yaaa 🙁 Tekirdağ merkezdeyim herkes sabahın köründe koşmuş almış 🙈
Zynpogz Estur sorma canim bende sabah zor uyanan biriyim gece uyuyamadigim.icin sbaah kalkip gttim millet bitirmis ya sanki herkrs onu bekliyomus gibi mavi kalmisti.son olarak . Bende mecbur daha bulamam son bir tane kaldi diyee mecbur mavi aldim.kizima 😅😅
tuuuucee Estur haftaya şoka gelecek canım önceden bir şoka git çalışanlardan birini ayarla ayırsın sana yoksa bulmak çok zor oluyor az gönderiyorlar gelince hemen bitiyor
GizemK Rsbm Bugün gidip beşiği aldim cok minnos ya tam anne yanı olan besiklerden kapilardanda rahat gectigi icin nereye gidersen oraya götür😍😊
Estur Zynpogz hahaha canım yaaaa bende mavi istiyordummm 😑😑 şeffaf ve yeşil tek kalmıştı düşünnnn millet kuyruk olmuş kapıda valla 😅