Rsbm Selamun aleyküm hayırlı günler bayanlar A 101 de 5 nisandan sonra bebek için indirim var haberiniz olsun
GizemK Rsbm Bugün gidip beşiği aldim cok minnos ya tam anne yanı olan besiklerden kapilardanda rahat gectigi icin nereye gidersen oraya götür😍😊
Tgbabsra Ozlemomer kuvvet setini bende düşünüyorum daha 8 haftalığım yeşil alırım e bebek te 100 tl öyle bir şey gördüm çok saçma aynı kalite duruyor
Kizimveoglumm Ozlemomer ben e bebekten aldım set halinde 150 tl idi ama ayrı ayrı 90 tl falan tuttu hem bildiğim yer güvenilir a101de kiler ne kadar kaliteli olabilir ki hem istediğim şekil aldım hemde içim rahat maddi imkanınız varsa bence üçe beşe bakmayın derim ama tabi karar sizlerin 😍
Kubra37 Ozlemomer Babyy1 Arya92 Tgbabsra Kesinlikle a101den almalısınız kızlar ben internetten aldım set olarak 40liraya filan geldi ama ufak bir kırığı vardi bu tarz şeyleri görerek almak daha mantıklı ve zaten belli bir yaşa gelinceye kadar kullanılıyor çokta kaliteye bakmamak lazım 😊
EmineeMirayy95 Bende aldım ve cok güzel ablam yıllardır kullanıyor cok memnun. Ben onceki geldiğinde almistim a101 den mutlaka alin kızlar bu firsat kacmaz baska yerlerde cok pahali. Ve gercekten kaliteli
Arya92 Bende küvet seti alicam.kuvet sonuçta nekadar duruyor çocuk içinde zaten elimizde ya da filede tutuyoruz yıkarken .o yüzden çokta ince eleyip sık dokunmamak lazım bizler legende yikanmadik mı 🤣🤣😂😂
Fatmatok38 Türkiye geneli hamileler 5 Nisanı bekliyoruz galiba 😁 hamileliğimin başından beri bekliyorum sabah 9 da kapıda olurum ✌🏻
Ozlemocekk Kızlar ben a101 de 6 yıldır çalışıyorum bebek ürünler her gelişte hemen bitiyor kalmıyor ve bence kalitesi oldukça iyi ben bile bebeğime küveyi kovayı maşrafa yı a101 den alıcam.😊
Canann Eskidende gelmisti kuvet seti ben ozman aldim e bebekte satilanlardan daha buyuk ve plastigi kalin daha kaliteli tavsiye ederim arkadaslar
Canann Sadece filesini xl olablardan alin digerleri kucuk geliyor cnku ben aldim olmadi snra baby jeam markasinin XL olani br onu aldim tam oldu