Gamzegrgl Kerem-inannesi Ben duramam doktoruma randevu bulur yine giderim sanırım aklıma takıldı çünkü 🙃 MaşAllah size de 🥰
Gamzegrgl skaya Normalde 34.haftaya uyumlu görünüyor 2 kilo üzeri bebekler ama doktor haftası ile uyumlu diye neden dedi acaba bariz önde gitmiş oluyor çünkü bebeklerimiz 🙃
Irmaks Gamzegrgl bunlari yedigin halde kilosunun az oldugunh dusunuyorum netten baktigimda ideal kilo gorunuyo kafam karosti ya
Gamzegrgl Irmaks Canım plesantadan iletim az olabilir mi birinin öyleymiş o yüzden bebekte kilo artımı az oluyormuş doktoruna bir danış istersen canını sıkma
Irmaks Gamzegrgl bihafta snra kontrolum var gttigimde soracagim bakim ne dicek cuma aksami bakildiginda 1530gramdi birhaftada ne degisecek bakim onuda merkla bekliyorum valla
Pinarumut Gamzegrgl farklı doktora gittiğn için farklı çıkmış olabilir diye düşünüyorum 30 hafta ilken 1.227 gramdık şimdi 32 olduk henüz doktora gitmedim bakalım hayırlısı 🙈
Gamzegrgl Pinarumut Bende farklı makine olduğu için bir ihtimal yanlıştır diye düşünüyorum ama olsun sorun değil sağlıklı olsun da🙃
Tutku92 Pinarumut hayır, canım. Organ taraması 20-25 haftalıklarda yapılıyor. Son aylarda detaylı ultrasona bebeğin kilosu ve pozisyonu için bakılıyor.
Pinarumut Gamzegrgl benim gibi saat hesabı dahi yapan yaklaştıkça kendini mutlu eden annişler de varmış 🤷🏼♀️☺️☺️