Gamzegrgl Merve3333 Allah'ın esirgeyeceği bir durum yok aslında 🙄 sağlıklı olması yeterli tek endişem normal doğum sırasında zor olması🙃
Gamzegrgl Kbr_71 3 Ağustos 🙃 31+6 aslında,şurada saatin 12 olmasına 2 saat kaldı 32 yiz diyebiliriz bence 😂
UraSsmom Gamzegrgl Belki öyledir belki de tombiş Bi bebek olur canım sağlıklı olsun da ultrasona göre de Değişiyo 💙
Gamzegrgl UraSsmom Eşim zaten tombiş tombiş olsa diyor hep 🙃 Sağlıklı olsun dediğin gibi canım gerisi önemli değil 🥰
Pinarumut Gamzegrgl benim gibi saat hesabı dahi yapan yaklaştıkça kendini mutlu eden annişler de varmış 🤷🏼♀️☺️☺️
Gamzegrgl Brgzl Önceki hafta sonuçlarına göre konuşmuştu sanırım canım her doktor ayrı birşey diyor cidden😐
Mervesus 33+1bugun kontrolde kilo 2539 boy 44 cıktı 35 hafta gözüküyor ilk aylardan beri hep 1 buçuk 2 hafta önden gittik bizde dogum hangi tarihe gore olucak ?;🙄
Gamzegrgl Mervesus İlk kez bizde önde çıktık ama sat'e göreymiş doğum usg'nin yanılma payı yüksek çünkü 🙃
Derin_20 Gamzegrgl son adet tarihimiz aynı😊 pazartesi kontrolüm var merakla bekliyorum en son bizde 2 hafta öndeydik çünkü
Gamzegrgl Derin_20 Öyle mi🙃 Normalde bende pazartesi gidecektim ama çalışabilir raporunda 32+0 yazması gerekiyormuş bugün gittim o yüzden 🙃
Irmaks 31.haftamizdayiz doktor bise demedi bebegin kilosu 1530grammis burdaki yazilara bakinca moralim bozuldu 🥴😔
Gamzegrgl Irmaks Moralini asla bozma canım son 2 ay oldukça kilo alıyorlar zaten sen muz,ceviz,badem,yumurta,süt,yoğurt ve tahin tüket 🙃
Kerem-inannesi Gamzegrgl bn 32+3 de gittim en son ve 1880gram 43 demişti doktorum şuan tam 34 haftalık hamileyim bakalim bi dahaki kontrolde kac kilo olmusz
Gamzegrgl Kerem-inannesi Ben duramam doktoruma randevu bulur yine giderim sanırım aklıma takıldı çünkü 🙃 MaşAllah size de 🥰
skaya 32 haftalık hamileyim. 2400 gram bebeğim. Doktorum gayet saglıklı olduğunu , kilosunun birkaç gün ileride oldugunu söyledi ☺️
Gamzegrgl skaya Normalde 34.haftaya uyumlu görünüyor 2 kilo üzeri bebekler ama doktor haftası ile uyumlu diye neden dedi acaba bariz önde gitmiş oluyor çünkü bebeklerimiz 🙃
Sule_eylul Gamzegrgl bende beklemiyordum çünkü ben fazla kilo almıyorum en fazla 9 kilo ile tamamlıyorum hamileliğimi ilk kızımda da öyle olmuştu ve kızım 2930 doğmuştu ama ikinciler farklı oluyor demekki😊😊 hrm çok yediriyorlar hem kilolu oluyorlarmış
Irmaks Gamzegrgl bunlari yedigin halde kilosunun az oldugunh dusunuyorum netten baktigimda ideal kilo gorunuyo kafam karosti ya