Ask_H Ruhsuz aaa cidden mi hiç almayanı da duymadım ee bebeğinizde mi almıor kilo ne bilim şimdiye bebeğiniz 1700 2000 arası olmalı
Rabianurr Esrayy Ysnrgnc Saglıklı bir şekilde doğuralım da bende takmıyorum kiloyu zaten Ama her şeyin başı sağlık kiloda iyi değil 😊
Haceraksoy Ulka_94 Ben de 31 haftalığım 7 kilo aldım inşallah bundan sonra çok almayız. Hiç kusmadım hep şu ana kadar düzenli kilo aldım iştahım da gebelikten önceki gibi
Ask_H Ruhsuz valla bende anlamdım canım ne güzel işte bebeğin sağlıklı olsunda gerisi önemli değil canım
Ayse-karadag Ulka_94 yok bence dalga geçiyosunuz 😭 bizim gibi aşırı kilo olanlar da var lütfen kendime hakaret sayarım 😂 şaka bi yana bence iyi ben 52 yle hamile kaldım şuan 71 kiloyum 36 haftadayız 🙃
Mom46 Baharbal bn seni 6.aydan sonra görürüm 🤭 25.haftama kadar Bnde almıyordum birden alınmaya başlandı 😅😇
seheryldrm Ulka_94 37+2 deyim 14 kilo aldım şu ana kadar son aylarda çocuklar daha kilo aldığı için biraz hızlı kilo alınabiliyor canım belli olmaz bünyeyle de alakalı
Esrayy Rabianurr tabiki öyle ama zaten zayıftım doktor diyet falan da vermedi yediğime dikkat ediyorum ama alıyorum yapacak bişey yok