Karadenizf Ben de özel sektördeyim. Sürekli söylüyorum evden çalışalım diye gülüp geçiyorlar. Herkes hapşırıyor ben risk altındayım diyorum müdürüm masanı değiştir diyor 🤦♀️ Kurumsal şirketler dışında özel sektörde hiçbir patronun buna müsade edeceğini sanmıyorum..
Meleknuur Özel sektörde ki çoğu yönetici kendisini ve iş akışını işleyişini düşünüyor elemanı çok nadir düşünen olur
Sahranil hayalmehlika bende aradım bakanlık onaylayacak ıkıncı yazı beklıyoruz dedı pazartesı netleşir dedı
hayalmehlika Sahranil evet ikinci yazıyı bekliyorlarmış, sağlık bakanlığındaki izinler diğer kamu kurumlarından farklı olabilirmiş. Haber bekleyeceğiz yani. Pazartesi de işe gideceğiz gibi görünüyor
Nltka Kamu sektöründe çalışıyorum inşallah özel sektör annelerinede aynı izin gelir gerçekten adaletsizlik çok haklısınız
Behll_drl Ben de özel şirket çalışanayım önce ücretsiz izin vericez ayrılmak ister msn dediler kabul ettim ama şimdi ücretliye çevirmişler sanırım. Ben şanslı olan taraftayım ama özelde işler kurumun insiyatifine kalıyor çoğunlukla malesef darısı diğer annelerin başına🙏
hayalmehlika Sahranil yapılmış duyurudan farklı olarak yeni bir duyuru yayınlanacak yazmış başhekim yardımcımız. Konu üzerine çalışılıyormuş şu an. Yani anladığım kadarıyla sağlık bakanlığı personeli için farklı bir duyuru gelecek 😕
hayalmehlika Sahranil yani pazartesi yayınlansa bile mesaiden önce yayınlamazlar bence, yine mesai saatleri içinde olur. Genelge, duyuru olmadan gitmememiz de yanlış olur. En iyi ihtimal gitmek, şu cumartesi pazar bir değişiklik olmazsa tabii.
Sahranil hayalmehlika bırsey duyarsanız yazın benım durum Farklı ben kamudayım ama taşeronum devlete bağlı degılım fakat kamu kuruluşunda çalışıyorum bakalım ne dıyecekler
Tugcem92 BEn bankacıyım 35 haftalık hamileyim. Günde en az 100 müşteri alıyorum ve yarısı suratıma hapşırıyor. İnşallah bizleri de düşünen olur...
Sahranil Tugcem92 calısabılır raporunu 32demı aldınız dıyelım 35te çıkacaksınız engel olmuyorlar degılmı ılla 37brkle dıye