hayalmehlika deryahsndrmz resmî yazı ne zaman geldi, karar daha yeni alınmadı mı hemen nasıl haber geldi? Bizimkiler birşey demedi
hayalmehlika Darısı özel sektörde çalışan annelerimize inşallah... ama kamu kurumları bu kadar ses getirirken özel sektör de sessiz kalamaz diye düşünüyorum. Çalışma bakanlığı filan belki bi atılım yapar, yani inşallah. 🙏
Meleknuur Hem böyle bir uygulama olması iyi hemde korkutucu🙄 kendimizi koruyalım kızlar elleri bol bol yıkayın kimseyle tokalaşmayın
deryahsndrmz Funal sizde de geçerlidir çünkü bizde geçerli ayrım yapmadılar o şekilde sonuçta 4b de olsa kamu sayılıyor çalışma yeriniz
Artemis0 Özel sektöre el atılmaması çok saçma geliyor bana. Kamuda çalışanlar daha bir risk altındayken, özel sektörde çalışanları Allah daha mı fazla koruyor acaba? Özel sektörde çalışıyoruz diye özel güçlerimiz de yok ki... İnşallah biri şu duruma el atar.
Pnrkrb Artemis0 cok guzel yazmissiniz aynen oyle yani. Insanin cok zoruna gidiyor kamudakiler insan da biz neyiz? Aklim cikiyor ona bir sey olursa diye.
Funal hayalmehlika ben 4b liyim sözleşmeli de sen de öyle mısın bizim için dee geçerli mi canim biliyormusun
Anneyimmmmm anneadayi_ ben geçen sene kar tatilinden bile yararlanıyordum özel şirkette olmama rağmen. Özel kurumlara da verirler inşallah
hayalmehlika Ya şimdi geri amirim aradı daha kesinleşmemiş beklemedeyiz dedi ya ağlayayım mı üzüleyim mi ☹️
Sahranil hayalmehlika bende aradım bakanlık onaylayacak ıkıncı yazı beklıyoruz dedı pazartesı netleşir dedı