Gamzegrgl Asli1453 Ben detaylı ultrason için gittim çok ilgiliydi tavsiye ederim yüzünü göstermedi kızım 3 kez sabırla ultrasona almıştı beni 🙃
Gamzegrgl Asli1453 Ailenizden gelmek isteyen olursa gelsin büyük ekrana yansıtıyor herkes rahatlıkla görüyor 🙃 Sağlıcakla inşAllah 🙃
Minikonunannesi1 Asli1453 ucreti ne kadar acaba biliyo musunuz bende 20+2yim 25 martta gidicem muslum beye. Devlet hstanesi oldugu icin asiri kalabalik. İnsaAllah rahatca alabilirim randevumu. Virusten dolayi cok hastaneyede gitmek istemiyorum.
dududerya Asli1453 yok yaptırmadık 2li tarama sonucu iyi çıktı Mustafa hoca gerek görmedi bende istemedim
Gamzegrgl Mfc Biz 300 tl ödemiştik,riskli gebeliklere bakıyor diye duymuştum canım hastası var muayene ücretini 200 tl olarak duydum ama emin değilim yanlış yönlendirmeyeyim.🙂
Gamzegrgl Mfc Bilgim yok canım malesef sadece detaylı ultrason için 1 kez gittim ama iyiydi doktor ilgiliydi. Kayınvalidemin son hamileliği riskliymiş Ali Acar’a gitmiş profesör onu da düşünebilirsin onun da kliniği var