Asli1453 Ahmet başaran 1 nisana randevu aldım doktorum ahmet beye yönlendirdi aranızda giden varmı ilgilimi acaba
Gamzegrgl Asli1453 Ben detaylı ultrason için gittim çok ilgiliydi tavsiye ederim yüzünü göstermedi kızım 3 kez sabırla ultrasona almıştı beni 🙃
Asli1453 esraskrdn ilk gebeligim çok heycanlıyım doktorum sibel tüner anıt hastanesi 3 lü tarama testini istemedim inşallah ayrıntılıda sorun cıkmaz
esraskrdn Asli1453 Ben çok riskli geçiriyorum her türlü her konuda yardımcı olur korkmayın inşallah her şey güzel sonuçlanır.
dududerya Asli1453 çok iyi ikisi de için rahat olsun ben tedavi sürecimde de şu anda 19 haftalık gebeyim düzenli takip ve çok ilgili bi şekilde devam ediyoruz benimde ayrıntılı ultrasonum 4 nisanda
dududerya Asli1453 yok yaptırmadık 2li tarama sonucu iyi çıktı Mustafa hoca gerek görmedi bende istemedim
Minikonunannesi1 esraskrdn ahmet hoca hangi hastanede acaba ben duymamistim. Muslum sarikaya yi onerdi benim doktorumda. Anıt hstanesi Refika hnim doktorum.
Asli1453 Minikonunannesi1 cnm meram yeni yoldaymış kendi yazhanesi varmış benim doktorumda sibel tüner anıt hastanesi
Minikonunannesi1 Asli1453 ucreti ne kadar acaba biliyo musunuz bende 20+2yim 25 martta gidicem muslum beye. Devlet hstanesi oldugu icin asiri kalabalik. İnsaAllah rahatca alabilirim randevumu. Virusten dolayi cok hastaneyede gitmek istemiyorum.