Tugbaiklima Roje sığar sığar merak etme . 😊 HEM derler ki zayıf bebekler daha çabuk kilo alır derler . Zayıf doğmasın tabi ama doğarsa da çabuk toparlar merak etme 😊
Roje Tugbaiklima eltimin kırkı doldu aynı oda 2940 doğmuştu yani düşün 3 bişey olmadı daha ondan diyorum ve hep sarılığı var
Tugbaiklima Roje seninki öyle olmaz . Sen hep iyi düşün . Kötüyü çağırma . Herkezin bebeği farklı. Benim eltimin çocukları da çok farklı benim çocuğuma göre . Sen daha iyi beslersin bebeğini . 😊
nilly Tugbaiklima 36da 3200dedi şapşik doktor, 37+0da 2900gr dedi. Benim kız diyete başladı sanırım karnimda 🤣
Tugbaiklima nilly buna sesli güldüm 😂 benimki de kilo almamış ya 1 hafta da benimki de öyle yapıyor galiba 🙈
Tugbaiklima Ozremi doğuma kadar biraz daha kilo alır . Benim ilk gebeligimde bebeğim 2750 gr dogdu . Canınızı sikmayin. Haftası daha küçük 😘
Nurcnhira Tugbaiklima benimde öyle bı düşüp bı yükseliyor şimdi 36 2700 dedi geçen hafta yine gideceğim bu kez de düşer eminim alıştım oynadığı için tam ölçüm yapılamıyor