Tugbaiklima Geçen hafta 36+5 haftalıkken 3300 gr demisti doktor . Bugün kontrolümüz vardı 37+5 haftalık hiç kilo almamış aksine 3250 gr dedi doktorumuz . Ama normal bişey olmaz dedi . Böyle bişey yaşayan var mı ?
Sermec Tugbaiklima cnm ben 36 da gittim 2740 gr dı haftasıyla uyumlu demişti doktorum 37 de gittim yıne 2740 dedi bende anlamadım 1 gr bıle almadı mı acaba dıye düşünüp durdum su an 37+2 haftalık hamıleyım bakalım 38 de randevum var kac kılo cıkacak ama bebeğinin kılosu ıyı cnm almasa bıle kılo
zelis63 Tugbaiklima öyle bisey yaşamadm ama dün gittim 37+4 3 kilo 300 gram dedi doktor biraz kilolu doğacak dedi
Tugbaiklima Sermec bu haftalar da kilo almaması olabiliyor o zaman ..Inşallah sizin bebiş de benim bebiste biraz daha kilo alır 😍
Sermec Tugbaiklima sanırım cnm bu dönemlerde bazı haftalar almayabılıyormuş inşallah doguma kadar bırazcık daha alırlar 🙂
Tugbaiklima Sermec Amin insallah canisi 🙂 ne kadar doktorlar normal deseler de insanın ici rahat etmiyor . 😐
Tugbaiklima Roje daha kilo alır canım benim . Daha küçük . Bu haftadan sonra kilo alır . Hem moralini bozma . Ilk gebeligimde kızım 40+3 haftalık doğmasına rağmen 2750 gr dogdu. Bazı bebeklerde olabiliyor . Canını sıkma . Sağlıklı olması kilosundan daha önemli 😘