Seftali @Ozan_esra decavit en başlarda rahatsız eder diye biliyorum. 12 haftaya kadar folik asit 12. Hafta sonrası decavit başlanır diye biliyorum ki bana da bu şekilde başlandı. Bende 6 haftalık iken öğrenmiş ve doktora gitmiştim göremeyince vajinal ultrason ile bakmıştı doktorum. Birde başka bir doktora gidin bence.
Simaycan Adetimde 4/5 gun once test yapmistim iki cizgi cikmisti hemen özele gittim 100 cikmisti iki gun sonra 200 ve detayli test yapildi vitamin cok dusuktu vitamin damla aldim simdide haftaya kadar bekleyip tekrar gidecegim hcg degerlerim icin suan folit asitte kullaniyorum bende hemen gidilmeli doktora
Ozan_esra Simaycan anladım canım ben geçen hafta cuma hcg 525 çıktı ondan sonra hiç ölcülmedi folik asit de vermedi doktorum bakalım sonucum çıksın doktor değiştireceğim o verir umarım decaviti de 4 5 gündür içmiyorum
Aysenurtsr Evde test yapip ertesi gunde doktora gitmistim, 5 haftalik hamileydim, ultrasonla gobekten hem Keseyi hem Bebegi gormustu, hemen de folik asit vermisti. 6.5 haftalikken de kalp atisini duymustuk.
Ozan_esra Aysenurtsr aynen göbekten baktı keseyi gördük çok küçük dedi haftaya gel demişti enfeksiyon olunca erken gittim kan aldı işte sonuç bi hafta on gün 😢 insaşlah bende o zamana kalp atışını duyarım
Ozan_esra feyza123 aynen doktoru değiştireceğim kesin karar aldım hiç öyle birşey de demedi ben sordum kaç haftalığım diye 5 dedi biraz paraya doymuş sanırım ilgisiz doktor
Ozan_esra KymetKaplan hımm anladım canım benimde biraz zor gördü göbekten bastırdı işte küçük dedi hayırlı haberler alırız insallahh
KymetKaplan Ozan_esra bence. Normal canım stres ve endişe yapma bende de aynıydı bende hiç bi ilaç kullanmadım bol bol meyve ve canımın çektiği şeyleri yedim puan 20 haftalığız ve sağlıklıyız Allah’a şükür 🙏
Melegimveben Ozan_esra folik asiti kese görünür görünmez öneriyorlar canım bende alttan muayene ile görünmüştü 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım demişti doktorum
Guneskiz Ozan_esra decavit bende kullanıyorum ama 12 haftadan sonra kullan dediler bana ben 12 hafta olana kadar folik asit kullandım sonra decavit e başladım doğuma kadar kullanıcam