Evet sonunda bende doğum hikayemi paylasmis bulunmaktayım kızlar öncelikle darısı bütün isteyenlere ve sabırsızlıkla bekleyenlere olsun😊Baştan itibaren sorunsuz bi hamilelik geçirdim çok şükür hiç bi şekilde bulantım kusmam olmadı bu yüzden hameliğimi çok aktif gecirdim hamile kalmadan önce ne yapiyosam hamilelikte de ayni şekilde yaptım. Toplamda 10 kilo aldım 48 le hamile kalmıştım. Doktorum her ne kadar normal istese de ben kendimde o cesareti bulamadim ve isteğe bağlı spinal sezeryan oldum.Sezeryan sırasında hiçbisey hissetmedim doktorum eşimi de doğumun başından beri içeri aldı. O müthis ana birlikte şahit olduk. Yalan yok odaya geçtiğimde dikis yeri çok ağrıdı ama ağrı kesicilerle hafifledi gitgide. Bide gazım çıkmak bilmedi o çok sıkıntı oldu bana gazım çıkmadan bişey yiyip içmeme izin vermediler direndim bol bol yürüdüm sonunda başardım. Şimdi pamuk oğlum kollarımda uyuyor. Bunun için herşeye değer sezeryan sonrası ağrılarımı hemen unutturdu bana. Biraz uzun oldu kusura bakmayın😊