Susu1303 Hamileligim rahat geciyor derken gün boyu devam eden mide yanması, bu haftalarda normal mi ve daha devam eder mi 😔
Zeyzeyka Susu1303 bende sürekli su içiyorum yarın gaviscon alıcam, yanmadan yatamadım şimdi yarım çay bardağı soğuk süt içtim denemekte fayda var diye sanki biraz geçti gibi
tugbaayaz Susu1303 akşamdan beri deli gibi mide yanmam var 17 haftalığız şurupta içtim bana mısın demiyor çok kötüyüm ağır bişeyde yemedim kahvaltı yaptım akşam buna rağmen böyle ağlanacak kıvama getirmeye başladı artık ya😩😢😔
BerenDeren06 Yaglı yemek veya hamur işi yediysen ondan yanar.. Süt veya maden suyu ic canım insallah gecer cünkü zor cidden..
Susu1303 BerenDeren06 yok canım yanıyo diye korkumada bisi yiyemiyorum ki pek bol bol su iciyorum devamlı 😔
BerenDeren06 Susu1303 gecen gün iki gün üst üste bana da oldu ama gecti suan yok insallah seninki de gecer tez zamanda..
Susu1303 Fatos0277 ayva iyi geliyodu ama esim almayı unutmuş 😭 gercekten cok kotu ya süt içiyorum şimdi insallah iyi gelir 😔
Mrvkdr05 34 haftalık oldum hala gecmedi mide yanmamm gaviscon kullanıyorum bende meyvve süt falaan hikaye bbende hiç işe yaramadı ne yazikki 😔
Zeyzeyka Susu1303 bende unuttum söylemeyi doktoruma ama çevremde içen ve burda gördüğüm kadarıyla da içenler var yarın alıcam gaviscon denicem insallah derman olur bizlere çekilir dert değil, iki yastıkla daha dik bi şekilde yatmaktan gına geldi
tugbaayaz Susu1303 kesinlikle insan yaşamadan anlamıyormuş şuan bunu dile getirenleri o kadar iyi anlıyorum ki çok zor yaa kolay bi hamilelik geçiriyorum ama bi kaç haftadır bu mide yanması zehir ediyor yaa
Susu1303 tugbaayaz aynen öyle kolay geçiriyorum diye düşünüyordum ama bu hafta cok zor gecicek belli 👌
Freshmom Zeyzeyka geçmiş olsun benim 12 haftadan 35 haftama kadar midem alev alıyordu hala devam ediyor gerçi doktorum rennie yada gaviscon surup yazdı çok iyi geldi sende yazdirabilirsin gece yatmadan önce 2 tatlı kaşığı icersen gece çok rahat uyursun ben öyle yapıyorum 🙏
Susu1303 Zeyzeyka al benden de o kadar uykum kacıyo devamlı su icerken buluyorum kendimi sonrada wc den gelemiyorum afedersin 😂😂 valla sinirlerim bozuldu 😂😢
Susu1303 Freshmom cok sagol canım yarin doktoruma soylicem onceleri hafife aldim ama su 2 haftadir cok fena 😔
Freshmom Susu1303 hafife almamak lazım çünkü uyutmuyor seni çok iyi anlıyorum mide yanmasindan agladigimi biliyorum 😐