Meltemtuncoz Es_69 bence dokunma hiç hamileliğimin ilk baslarında benimde tüylerim koyulaşmıstı şimdi hiç normale döndü iyiki almamışım diyorum😀
Es_69 Mervenur_kcbs Tehlikeli zamanlari olmasa agdaaa nekiii 😁😁 Ah ahh bebek oldumu kbu bile korkutuyor. Vallha iyi cesaretliymisin Merve sen 😍
Zeynepnurlu Es_69 doktorlar bizden çok daha iyi biliyor o hormonal sorunları. Hiç dert etme herkesin de dediği gibi doğumdan bi süre sonra dökülüyor zaten
Leyla508 Es_69 bence alma bende de çok tüylenme oldu özellikle göbek çevresinde 6. Aydan sonra hep döküldü bende almayındüşünüyordum ama iyiki almamışım hep döküldü
Tstnptt Es_69 almazsan doğumdan sonra dökülüyor diyorlar alırsan ömür boyu bide orayla uğraşacaksın canmm
Es_69 Tstnptt Beni anam gill hangi ormanda buldular bilsemm 😂 Bennde bir tuyy vardirki ben agdaa yapmaktan kafami alamiyorumm yoksa dert etmemde vallha bakk 🙈🙈
semdem1 Es_69 benimde göbeğimde tüylenme oldu 3. Aydan sonra Ağda ile aldırıyorum kuaförde her ay 🤷🏻♀️
Es_69 semdem1 Hayranimm suu cesaretinize vallhaaa, ne guzell yaa Maasallah bende sizngibi olsam ahh 🙈🙈
Es_69 AATozarr Tuysuz olanlarr sevinsin vallhaa bakk ben insan degilim diyorum bazen agdaylaa konusur hagle geliyorum 🙊🙊
semdem1 Es_69 Görüntüsü aşırı kötüydü aldırmamak elde değil benim tüysüz bir yapım olduğu için orda o tüyleri görünce miğdem kalkıyordu 🤦🏻♀️😂
Es_69 Tstnptt Hahaha onda haklisin kizzz isde bizler dusuncesi temiz gidelim diyee hep yoksa elllerrr takmiyor bilee boyle 🥴🥴
Es_69 AATozarr kiz ben kendimle barisigim bu konudada Konu doktor olunca cekiniyorum. Yoksa yuzume kadar alma durumunda kalan biriyimm. İmreniyorum sari olanlaraa 🤩
Ayse1923 Es_69 bende çok tüğlen me oldu ama bu bizim elimizde olan bir şey değilki benimde doktorum erkek hiç göbeğime bakmıyor ben ağda jilet hiç bir şey vurmadım🙈
Es_69 Ayse1923 Erkek kiz benimde erkek birde 😂 Kadin doktora gidiodum degistrdim. Oda bakmayi versin artik 😁😁
AATozarr Es_69 Orası öyle ,bende dikkat ederim fazlasıyla gitmeden önce, ama sen jilet yapma yine de 😉