Edahmet29 Ya kızlar 25+2 haftalık hamileyim ama aşermiyorum hep aşereyim eşime nazlanayim diyorum ama bende tık yok😂
cavrosay Edahmet29 ben 36+3 haftalık hamileyim.29 haftamda ilk kez aşerdim.ve boya aşerdim gece saat 2 de😂😂😂.eşimi uyandırdım burnuma acayip boya kokusu geliyor olsada koklasam dedim.o kadar gülmüsdüki😂😂aşere aşere boyamı aşerdin demişdi😂😂
bskulku Edahmet29 32 oldum hala aşermedim. Arada eşime canım şunu istiyor falan diyorum öylesine. Sonra yeriz diyor 😂 nazımı da yapamıyorum 😂😂
Edahmet29 cavrosay boya oje vs kokularını severim ama bu tarz asermem olmadı sadece dondurma istemiştim 😊
Edahmet29 Bossmanager vallahi bilemiyorum abartiyorlarmi ama keşke bende o tarz aserebilsem diyorum 😂😂
Yeni_anne_ Bence abartiyorlar😂Komşumuz gicikliga istiyorum gitsin aldın demisti😕Aynı şekilde arkadaşım da kızdığım zaman yalandan canım şunu istiyor deyip zor bulunan şeyi söylüyorum ki gezip dursun bulamasın demisti☹🙁
Edahmet29 Cerenim aşerme diye birşey yok evet biliyoruz ama sizde olmuyor mu hiç sizde bı istek felan
Cerenim Edahmet29 yooo hiç öyle istek olmadı 36. Haftamdayım aman aman şu olsun yemeliym dediğim Bişey olmadı valla ki normalde yemeği içmeyi severim
Gokceylmazz Edahmet29 30 haftadayım hiç aşermedim bu zamana kadar 😁 eşime ilk öğrendiğimizde sen yandın geceleri kaldırıcam seni gezdiricem dedim ama tık yok bende 🤦♀️😂
Edahmet29 Gokceylmazz aynen bende öyle bekliyordum hamileliğimde hep aseririm felan diye konuşuyordum ama bende tık yook😂
VenusEva Bilimsel aciklamalara gore aşerme ilk üç ayda olusuyormus. Daha sonrasinda canin istedigi seyler aslinda vucudun eksikligini gidermek icin gereken seyleri iceren yiyecekler oluyormus. Ben genelde buz aseririm. Nedeni de demir eksikligim 😄