Nuriay Susamvemom ben ben 3 gundur yapiyorum gunde 2 defami yapiyosunuz ? Bu gun dogal qaz bitmisdi o yuzden yapamamistim sabah şimdi yapicam Rabbim sifa versin ben adetimi duzene sokmam icin yapiyorum 70 gun kadar once kurtaj oldum adet duzenim yerlerde
Dilrubalim Susamvemom Ben yaptim sadece bes günn ve o ay hamile kaldim,Ayrics 8 ay falanda deniyorduk olmuyordu o kürden sonra oldu.Tabi takdir Allahtan
Susamvemom iyimserr adet bitince başlıyoruz gunde 2 kere kuru soğanı dörde bölüp, kaynayan suyun içerisine atıp. 5 dakika daha kaynatıp ılık ıcıyoruz canm 🙏🏻 İbrahim Saraçoğlu soğan kürü yazarsan ınternete vıdeolarını ızleyebılrısn
Susamvemom Hll3840mhmt tamam cnm zaten takıp edıyorum ovulasyon testi ıle hemen koyulaşırsa bırakcam 💕
Susamvemom Nuriay gunde 2 defa aynen 🙏🏻Bende adet düzene girsin dıye PKo için yapıyorum canım ınsallah fayda görürürz. Benımde çık duzensız 1 buçuk ay olamadım sonra oldu. Ve 1 buçuk gün sürdü daha dün bitti. Senın de azalma varmı 😔
Gizemnaz_ Kizlar bende varimm bugun 4.gunum gunde iki defa ac karna iciyorumm mubakkak takipleselimmm
Susamvemom Gizemnaz_ takıpleselım burdan yazalım bırıbırmize canjm ay ınsallah hepimiz hamıle kalırız yaa ♥️
Dilrubalim iyimserr Ya normal kahverenkli sogani 4 bölüp cezvede bir tasim kaynatiyordum.Sonra sabah ve aksam ac karinla bir su bardaginkadar iciyodum
iyimserr Susamvemom insallah ❤ ben dun gttm kese var gbi dedi ama test negatif cıktı bende anlamadm haftaya gdecem tekrar
Saadet0101 Soğan kürünü özellikle adet başlangıcında için günde 2 bardak ılık bir şekilde içilmesinde fayda var.
iyimserr Susamvemom sabah aksam ac karnına iciyosun dmi bide hem sabah hem aksam taze mi hazırlıyosn yoksa sabah yaptıgımızı aksam da icebilir miyiz
iyimserr Susamvemom sabah aksam ac karnına iciyosun dmi bide hem sabah hem aksam taze mi hazırlıyosn yoksa sabah yaptıgımızı aksam da icebilir miyiz