Aysegul0308 seyma-2020 bende Kızılay'da sevda hanıma gidiyorum ama hala emin degilim. Teşekkür ederim 🤗
seyma-2020 Aysegul0308 Aynur hanımın instagram adresi var oradan takip edebilirsin anlarsın ne kadar iyi bir doktor olduğunu
Csnsu Birhemsire_anne bencede ben yaptırma tarftarı değildim eşim dedi yaptıralım illa yptırdık temz sonuclar
Minikmucizem3 Birhemsire_anne Bunu yaptır istersen temiz çıkarsa diğer teste gerek duyma yinede sen bilirsin tabi 🤗❤
Emsl_kn Minikmucizem3 15 haftalık olduk bugün 😊 yurtdışında yaşadığım için henüz cinsiyeti öğrenemedik.
_ysafak 12 haftadayız ve istanbul :) cinsiyeti henüz bilmiyorum önümüzdeki hafta ikili tarama testi yaptıracağım bazıları o zaman dr un söylediğini yazmışlar belki bende öğrenebilirim :))
adaveannesi_ Arkadaşlar 15. Haftadayız. Kasık ağrısı, rahim ağrısı oluyor. Biraz korkutuyor beni. Sizce normal mi?
Rabiakk adaveannesi_ ben temizlik yapmıştım biraz yormuşum sanırım kendimi kasık ağrım çok olmuştu uzun süreli Ağrı olunca gittim doktora progestan kullanıyorum bebekte sıkıntı yok şükür tedbir amaçlı dedi
Hlyagnrr ggzemmj canım bende gribim sinüzit bas agrısı bogaz agrısı çok kötü bişey de kullanamıyorum corona dolayısıyla hastaneyede gitmek istemiyorum sen ilaç kullandın mı ?
ggzemmj Hlyagnrr sadece iki kez dayanilmiycak şekilde baş ağrısı çektiğim için içtim canım hala burun tıkanıklığı var 1 aydır çekiyorum maalesef