MerveDursun Bizim daha çok yeni bende 3. Aydan sonra almayı düşünenlerdenim ama doktorum ultrasonda bile çok tutmuyor bebeğe zararı var diye bunun zararı olurmu diye endişeliyim açkkcası 😒
58Vildan Hilosko canim zaten 14. Haftadan sonra duyuluyor onunla zaten 3-4 haftaya oynamaya basliyo zayifsan daha erken o kadar süre icin alinir mi bilmiyorum ama bende almak istiyodum onun icin bisey de diyemem. Bu arada ses dalgasi zarar vermiyor diye okumustum internette detayli da yaziyor bakabilirsin
FatosKarakaya Valla arkadaşlar dediğiniz gibi değil tabiki kalp atışı durdugu zaman bişey yapamazsınız ama içinizdeki korkuyu götürüyo ayrıca 14 hafta değil ben 10 haftalıkken bile duydum kalp atışını pille çalışıyor ben doktoruma sordum hiçbi sorun olmaz dedi
Tugba54 Bendede var cok memnunum uyuduğu zaman hareket etmediği zaman hemen dinliyorum eşim hediye almış 🙂 ama arayan var ise tutumlu anne sayfasından uygun fiyata ikinci el bulursunuz
Cansummm Tugba54 ben 13. Haftada sağlık ocağında duyamadığım için dedim o şekilde. Duyamadığında insan çok telaş yapıyor çünkü. Sağlık ocağında çalışanlarda 16. Hafta itibariyle net duyulur öncesi çok zor dediler. Tercih anne adaylarının.
Dilek23 Cansummm bende 15 ve 16. Haftalarda denedim ama duyamadım. 17 den sonra duyulmaya başladı benimki, ilerledikçe daha net duyuluyor. Her gece uyumadan dinliyoruz muhakkak
Hilosko Arkadaslar bugun saglik ocagina gittim tavsiye etmediler sicaklik yayiyomus bebege zarar veriyomus