Ozill Benimde pazartesi ikili testim var çok heycanlıyım bi okadarda korkuyorum rabbim hayırlısını nasip etsin inş yardımcımız olsun💞😍😙
fsyy95 bende ikili testimi dun yaptrdim 12+6 dayiz hem devlete gittim hem ozele ikiside erkeğe benzetti hayirlisiyla insallah degismez 😊😙💓
CemileAhmetzmein Bana 11. Haftada kız dendi ikili test yapılırken 12. Haftada başka bir dr a gittim erkek dedi bakalım hayırlısı 🤔🤔🤔 ve iki dr a da cinsiyet sormamıştım kendileri söylediler 😁
567 Kızlar bişey sormak istiyorum 11 haftada ikili tarama testi yaptırdım kiz dedi kesin mi dedim pipi goremedim dedi sizce dogrumu kiz hemen beli olurmu lütfen yardımcı olun
tugbaayaz 567 banada ikili test yaptırdığım zaman aynısını dedi kıza benziyor arası boş gibi dedi 16 da kesin erkek dedi yani 12 inci haftalarda tahminin tutması tesadüf bence çok değişen oluyor o haftalarda tahminde bulunupta 16 da 17 de değişeni çok gördüm
Kevserdeniz Esmaal nasıl söylediler acaba bende yaptrdım ıkılı test sadece sorun yok dedı baska bırsey demedı nerden bakıyolar acaba bılgınız varmı bende evde bakayım😁