Anne90 İkili teste cinsiyet öğrenen var mı acaba benim ayın 9unda randevum varda acaba belli olur mu merak ediyorum🤗
bebekkaradag Anne90 2’li test yerine ücretli olan Fetal Dna analizi yaptırdım ve bu test cinsiyeti %100 veriyor☺☺ 2.200₺ gibi bir fiyat ödedik fakat 3’lü ve 4’lü teste gerek kalmıyor tüm tanıları çıkarıyor. Kızımız olacak %99.8 ☺☺
Elifs Anne90 ben 2li teste gittigimde 11+5 hamileydim.doktor ultrasonda incelerken 1 hafta ileriden geliyor dedi bide pipi gorduk.ama kordon zannedilme ihtimali de oldugu icin kesin konusmadi.birdahaki ay netlesir dedi.bi arkadasima da 12.haftada erkek dediler 16da kiz dediler.hala kiz..
Haticekckylmz Anne90 12+2de gitmistim 2li test icin %51erkek demisti 14+2de erkek 17de erkek pipiyi direk gosterdi hatta bebegin bi pozisyonda kordon pipi ayni karede cikti degismez heralde. Bebege bagli saklamazsa ogrenebilirsin sende canim hayirlisi olsun saglicakla
Kevserdeniz Esmaal nasıl söylediler acaba bende yaptrdım ıkılı test sadece sorun yok dedı baska bırsey demedı nerden bakıyolar acaba bılgınız varmı bende evde bakayım😁
gulcehrem1 Elifs ayy bana da aynısını dedi cnm erkeğe benziyor ama kordon olabilir haftaiçi kontrol var bakalım brsy diyecek mi snde değişme oldu mu ☺
merination Doktorum ikili testte kız bence dedi sonra 20. Haftaya kadar sakladı cinsiyetini 20. Haftada kız olduğunu öğrendik kesin bir şekilde 😀😀😀
Pcosluhatun Bende 11+5te gittim yani dün 🙂 Kendi doktorum değildi başka bir uzmana gittim ense kalınlığı için ve erkek dedi, inşallah değişmez. Ben çok kızcıydım ama eşim hep erkek istiyordu 🙏🏽
Kbrasayg 12+6 da gittim erkek ğe benziyor dedi göbek kordonunuda ayrı gosterdi ama bidaha ki randevuda daha net belli olur dedi 🙈😍
JuesiMelissa Anne90 bende Pazartesi gidicem devlette söylemezler diyorlar ama kısmet artık ama çok heyecanlıyım
Esmaal Esra5 önce ultrasonda bebeğin burun kemiğine ense kalınlığına baş-popo uzunluğuna bakılıyor.ultrasondan sonra aynı gün içerisinde kan veriliyo.benim ikiz oldukları için kan tsti yaptırılmıyo ben sadece ultrason ölçümlerimi yaptırmıştım