Bmerve Kızlar 3 aylık hamileyim ve saçımın dibini boyamak istiyorum böyle görünmesinden rahatsızım ne zaman saç boyanır veya bebeğe zararı var mı 😥
[silindi] Bmerve şahsen ben diplere değdirmeden ombre yaptırmaya bile çekiniyorum bence dip boyası yaptırtma kesinlikle bebeğe zarar
Pelo_00 Bmerve Ben sanırım 5 aylıktım o zaman doktorum saçını bitkisel boyayla boyayabilirsin demişti. Senin psikolojin de önemli demişti.
Bsrlmnemr Bmerve benim doktorum 9 ay boyunca yasakladı saç ile oynamak yok dedi. Ben de ombre var dip boyası yaptırmıyorum ama ona rağmen yasak kokusu bile zararlıymış
Deryaaasel Bmerve canım benimde diplerim bembeyaz geliyo doktora sordum sorun olmaz dedi. 2 ay arayla boyadım 9. Aya girdik şükür herhangi bir sorun yok. 🤗
Bmerve Nazliiiii ombre uçlarda olduğu için onun pek zararı yok diye biliyorum dip boya işte sıkıntı sanırım😔
Pelo_00 Bmerve tints of nature organik saç boyasından kullandım ama başka markalarada bakabilirsiniz.
Nazliiiii Bmerve genede beklıom sonucta sacın acılması gerek drek boyancak olsa olblrdı ama acılck oda zararlı olblr .Simdıye kdr bkldm 2 ay dha bklcm artık
Ardenali Maalesef sorunlar gebelik sürecinde ve hatta hemen dogum sonrasına degil ileriye yönelik ozellikle erkek bebeklerde kısırlık ihtimali varmış bana doktorum yalnizca 1 defa icin izin verdi ama yine de oğlum için onu da boyatmadim..
Eda_zafer_1 Bmerve ben 3 bucuk aylık gebeyim doktorum 3 ay olunca boyayabilir bi zararı yok dedi ınoayla amonyaksız boyayla çalıştığım yerde boyattım bugün.
Fatma29 Saçıma hiç boya değdirmemiş ben hamilelik psikolojisi ile ombre yaptırdım hiç kokusu bana gelmedi doktoruna sormakta fayda çünkü dillere uygulanacak o yüzden