kitapkurdu tugce0606 31 haftalık hamileyim oğlum hareket etmese hamile olduğumu unutuyorum 😁 ilk başta bel ağrısından çok çektim ama şimdi iyiyiz 😍
tugce0606 kitapkurdu ayy maşallah bel ağrısından başka şikayetim yok şükür ama acaba başındayım diye mi böyle diyorum bazen kendime 16 dayım ilerde bende öyle olurum umarım
kitapkurdu tugce0606 13.haftada bitti benim bel ağrım. İnşallah senin de geçer 😊 ben eğilemiyordum o derece ağırırdı
Nevink tugce0606 hic ilgisi yok hamilelik tamamen kisiye ozel bisey ben 4 ay yemeden icmeden kesildim asiri zor gecti suanda da kasilmalarm fazla yuzum sivilcelendi hep bebegim erkek
mrvky34 Kizimin hamileligi zor gecmisti. Daha zoru yok derdim. Erkek bebege hamileyim. 21 haftaligim. Down sendromu riski, seker, odem ve 15. Haftaya kadar hic bitmeyen kusma. Serumlar antibiyotikler. Simdi diyorum kizimda hicbisey yasamamisim
Naime4049 Ben 21 haftqlıgım ama mide bulantıları yüzünden başımız belada oglumla a😂 ama rahatız yinede ☺️🌸💜
tugce0606 Naime4049 oo bitmemiş 🙄🤭 ben çok kusuyorum diye kız mı ki diyordum önceden halbuki 13 te bitti benim kusmalar 🤭🤭 seninki de biter umarım bı an once
tugbaayaz tugce0606 Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah kuzucuklarımızı sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin yüce Rabbim 🤲😍🥰
Tuba_41 tugce0606 ben 6. Haftadan 4. Aya kadar miğde bulantısı kusma oldu hayattan zevk almıyordum artık o derece zordu suan 28+3 üm bel ağrısı ayak ağrılarım var cinsiyetle alakası yok zor kolay geçmesinin her hamilelik kişiye göre reaksiyon gösteriyor bence 🤷🏻♀️
Vnsgb tugce0606 kızımda mis gibi hamilelik geçirdim hamile miyim değil miyim bilmiyordum bile. Oğluma hamileyim şuan hayatımda hiç bu kadar zor hamilelik geçirmedim çok zor yani. Bence bünyeden bünyeye değişiyor ve en önemlisi her hamilelik çok farklı oluyor 😇